Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.11.2018.
08:24
Vestionline, Tanjug A

U Beogradu danas "Srbija maraton", izmene u saobraćaju

U Beogradu se danas od 10 sati održava "Srbija maraton" zbog čega ce za saobracaj biti zatvorene pojedine ulice u Novom Beogradu, a izmenjeno ce saobraćati 15 linija javnog gradskog prevoza.

Foto: Tanjug
Foto: Arhiva

Prema očekivanju organizatora, do podneva ce trku istrčati oko tri hiljade ljudi.

Prvi "Srbija maraton" ima za cilj da popularizuje atletski sport u Beogradu, izjavio je prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

"Srbija maraton", u organizaciji Atletskog saveza Srbije, prvi put održaće se trkama na pet i 10 kilometara sa startom i ciljem kod Beogradske arene.

"Cilj AŠ je popularizacija atletskog sporta. Pokrenuli smo "Serbia Marathon" koji ima niz uličnih trka, a kruna je maraton koji će se održati u novembru 2019. godine", rekao je ranije Jevrosimović na konferenciji za medije.

Marketing menadžer "Serbia Marathona" Veroljub Zmijanac dodao je da je cilj da se postane regionalni lider kada je u pitanju promocija trčanja.

- Sada imamo 2.500 prijavljenih i taj broj je veliki i impozantan, a već sledeće godine imaćemo učesnike iz 19 zemalja. Pozivamo sve trkače, žitelje Beograđana, a posebno Novobeograđane, gde se održava besplatni događaj za svu decu, i to je jedinstvena prilika da svi uđu u Arenu i da svi zajedno proslavimo ulazak trkača - rekao je Zmijanac.

U periodu od 08.00 do 12.00 časova za saobraćaj se zatvara Bulevar Mihajla Pupina u oba smera na delu izmedu ulice Ušce i Bulevara umetnosti, pri čemu funkcioniše saobraćaj na raskrsnicama sa ulicama Ušce i Bulevar umetnosti.

Zatvara se i ulica Španskih boraca u oba smera na delu između Bulevara Milutina Milankovica i Bulevara Mihajla Pupina, kao i uključenja i iskljucenja u ulicu Španskih boraca od Bulevara Arsenija Čarnojevića.

U oba smera se zatvara i Bulevar Zorana Đindića, na delu od ulice Milentija Popovića do ulaza na prvi parking nakon raskrsnice sa ulicom Antifašisticke borbe, pri čemu ce raskrsnica sa ulicom Milentija Popovića funkcionisati, a raskrsnica sa ulicom Antifašisticke borbe će biti zatvorena.

Do 12 časova bice zatvoren i Bulevar Milutina Milankovića, na delu izmedu ulica Milentija Popovića i Omladinskih brigada, u smeru kretanja ka periferiji, pri čemu saobraćaj funkcioniše na raskrsnicama sa licama Milentija Popovica i Omladinskih brigada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online