Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.06.2018.
12:50 >> 13:10h
blic.rs, Vestionline A

Nastavlja se potraga za nestalim novinarom: Pretražuju se šume i jezera

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, koji je poslednji put viđen u sredu između devet i deset sati uveče, još nije pronađen. Potraga je i dalje u toku i veliki broj ekipa Žandarmerije pretražuje potez oko jezera, javlja reporter "Blica" sa lica mesta.

twitter.com/XXLTulip
Stefan Cvetković

Veliki broj ekipa Žandarmerije i danas pretražuje ponovo potez oko jezera koje su juče pretraživali ronioci.

Kako javlja reporter "Blica" danas se pretražuju delovi gde je šuma i livada, i potragu ne zaustavlja ni jaka kiša koja pada u ovom gradu.

Za to vreme, ronioci pretražuju drugo jezero, i plan je da tokom dana pretraže sva ostala jezera u Beloj Crkvi kojih ima osam.

Ministar Stefanović će se obratiti javnosti u 17 časova, i izneti informacije o preuzetim aktivnostima.

Potraga trajala cele noći

MUP je u zvaničnom saopštenju saopštio da je potraga trajala cele noći.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tokom cele noći radili su na rasvetljavanju svih okolnosti nestanka novinara Stefana Cvetkovića, a od ranih jutarnjih sati nastavljena je detaljna pretraga terena u Beloj Crkvi. Više desetina pripadnika Žandarmerije, koji su još juče uključeni u potragu, trenutno pretražuju priobalje Šaranskog jezera i Šljunkare, dok je nekoliko ronioca angažovano na pretrazi Šaranskog jezera. I danas je na terenu angažovana Helikopterska jedinica MUP-a Srbije, koja trenutno nadleće iznad Bele Crkve, kako bi pomogli kolegama iz drugih organizacionih jedinica u ovoj potrazi - saopštio je MUP.

Poslednji Cvetkovićev trag je njegov automobil "polo" koji su meštani pronašli u Beogradskoj ulici sa upaljenim svetlima i širom otvorenim vratima te večeri oko 22.30 sati.

Kako je automobil u istom stanju zatečen i rano ujutru sledećeg dana, meštani Bele Crkve pozvali su policiju.

Informaciju o nestanku novinara prvi je na društvenim mrežama u četvrtak pre podne objavio političar Nenad Čanak. On je napisao da je "pronađen automobil novinara koji je u tom trenutku bio upaljen, vrata su bila otvorena, a njegov sat sa pokidanom narukvicom pronađen je pored vozila".

Informaciju o pronađenom automobilu potvrdio je ubrzo nakon toga i MUP, obavešteno je nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Cvetkovićem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online