Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.11.2017.
15:07
Vestionline, espreso rs A

VIDEO: Evo šta je Brankica u Insajderu pitala Vučića

Novinarka i autorka emisije Insajder Brankica Stanković sutra veče vodiće, ako je suditi po tizeru koji je postavljen na Jutjub kanal Insajdera pravu debatu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

youtube.com/Insajder Video
Varničilo tokom razgovora

- Ja nemam problem sa tim da me hiljadu puta prekinete, a izračunajte posle emisije koliko ste me puta prekinuli - rekao joj je Vučić, i nastavio da priča o ministru odbrane Aleksandru Vulinu, koji je poslednjih mesec dana glavna tema zbog sporne kupovine stana, i "pozajmice od tetke iz Kanade".

- On se pozivao na tetkin kauč, gde si baš našao tetku, on mi je rekao da je rekao istinu - pričao je Vučić, dok ga je Stankovićeva prekidala pitanjem "znači ni vi ne verujete u tu priču", na šta je Vučić odgovorio "ja vam govorim kako je tekao moj i njegov razgovor, ja imam poverenja u njegov rad".

- Kakve veze ima da li vi imate poverenja? Niste vi tužilac, sudija - oštra je Stankovićeva. 

- Pa nisam, ja vam kažem, tužilac nek uradi svoj posao - nastavio je Vučić, i dodao je da hajka "šta vi radite sa drugima, pa govorite da je neko prao pare, a da za to nemate nijedan dokaz, nijednu presudu".

Međutim, Stankovićeva mu na ovu konstataciju nije ostala dužna, pa je odmah, bez dlake na jeziku odgovorila. 

- E, sada ne mogu da vas pustim da na tome ostane, zato što je ovo Agencija za borbu protiv korupcije prijavila Višem tužilaštvu...za predizbornu kampanju 2014. godine - rekla je ona. 

- I?- pitao je Vučić?

- Pa šta pitate mene i? Smeta mi zato što ne znam šta je vaša ideja - rekla je Brankica, na šta je od predsednika Srbije dobila pitanje "Šta vas briga šta je moja ideja?"

- Je l vi hoćete da mediji nestanu - nastavila je Stankovićeva, na šta je Vučić odgovorio da neće da nestanu, nego da budu bogatiji.

- Ne možete na osnovu nečega što sam iznela neke činjenice meni da kažete da sam ja vaš politički protivnik - rekla mu je Stankovićeva, dok je Vučić konstatovao da nije iznela činjenice nego sud.

- Koji sud? Na osnovu činjenica..Ja sam samo rekla obećavali ste nešto što niste ispunili - rekla je Brankica. 

Predsednik Srbije je onda rekao da svako kada izgubi u otvorenoj utakmici argumenata onda krene "tvoj brat, tvoj onaj".

- Šta s mojim bratom? Izvolte - pitao je Stankovićevu. 

- Svako ko postavi neko pitanje odmah je proglašen kao neko ko ne voli ovu državu. Odakle vama ideja da mi ne volimo ovu državu - pitala ga je Brankica.

- Nije tačno. Ja nisam rekao da vi ne volite ovu državu, ne bih bio ovde - završio je Vučić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online