Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.02.2017.
15:36
informer/blic A

Vučić na slavi kod Palme: Karić ga hvalio, a evo kako je on reagovao!

Premijer Aleksandar Vučić bio je gost Dragana Markovića Palme u Batočini na proslavi slave Sretenje koju obeležava Jedinstvena Srbija.

Tanjug
Usta moja hvalite me: Bogoljub Karić o Vučiću

Obeležavanju slave JS u Batočini, pored rukovodstva i članova ove stranke na čelu s Draganom Markovićem Palmom, kao i članova stranke, prisustvovali su i šef diplomatije i predsednik SPS-a Ivica Dačić, predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, ministri i narodni poslanici.

Vučić je dočekan uz gromoglasan aplauz, a govor u njegovu čast je, između ostalih, održao Bogoljub Karić, dok iz sale je ispraćen uz "Marš na Drinu"

- Ako Glavni odbor SNS u petak donese odluku o mojoj kandidaturi na predsedničkim izborima, ja neću biti kandidat SNS, već svih vas i moj posao je da jednako brinem o svakom članu Jedinstvene Srbije, SPS, Pokreta snaga Srbije i svih onih koji tu kandidaturu budu podržali - rekao je Vučić, obraćajući se prisutnima u Batočini, na proslavi kojoj je prisustvovalo oko 750 funkcionera i članova stranke iz cele Srbije.

Staviće Srbiju gde joj je mesto

Ivica Dačić kazao je da rekao da SPS ne podržava "Vučića zbog Vučića, nego zbog Srbije, zbog budućnosti Srbije i zato što je to najbolje za Srbiju".

- Vratili smo veru ljudima da Srbija može da igra jednu ranopravnu i značajnu ulogu na političkoj sceni. Srbija je decenijama unazad bila ponižavana, uništavana i pljačkana. Narod Srbije je zaslužio ima vlast i predsednika Republike koji dobro zna da u narednih 10 ili 20 godina Srbija treba da se nađe tamo gde joj je mesto. Ne samo kao članica EU, nego kao zemlja koja će nadoknaditi zaostatak koji smo imali u poslednjih nekoliko decenija - rekao je Dačić.

Vučić nije običan igrač

Dragan Marković Palma očekuje da će Vučić pobediti u prvom krugu. On je kazao da je 13 godina prošlo do kako je nastala Jedinstvena Srbija, koja je "parlamentarna i državotvorna stranka" i koja "donosi državotvorne odluke".

- Jedna od njih je i da naš kandidat na predsedničkim izborima bude Aleksandar Vučić. Zašto? Zato što niko nema pravo da zaustavi kontinuitet Srbiji. Zato što Vučić, fudbalskim rečnikom rečeno, nije običan igrač. On igra i napred i pozadi. U odbrani čuva svoj gol, a napred daje golove.

Oni drugi koji se kandiduju u odbrani daju autogolove, a u napadu ne mogu da daju gol. Nama treba čovek koji zna šta treba građanima Srbije i siguran sam da pobeđujemo u prvom krugu. Aleksandar Vučić je kandidat Jedinstvene Srbije - kazao je Marković.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.02.2017. 23:10
Kakva jagodinska zurka brale pa vidi se mu lice kako je srecan a bogami i kilaza ne mu fali bravo bre za jagodinca ma zna on taj zanat i obicaj
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online