Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 10.07.2016.
11:58
Vestionline A

"Srbija da raskrsti sa zločinačkom prošlošću"

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je da je Srbija na ozbiljnoj prekretnici i da će i ubuduće glavno pitanje ostati - u kojoj meri će sledeća vlada biti spremna da sprovodi evropsku politiku za koju je dobila ozbiljnu podršku na prošlim izborima.

Tanjug
Opet se samo priča o zločinima jedne strane: Čedomir Jovanović

- Svako glumatanje reformi Srbiju gura u zagrljaj snagama koje su je uništavale u prošlosti, i rešenost da umesto priče o reformama dobijemo prave reforme najbolje će se videti kroz odnos prema regionu i spremnost da se uklopimo u evropske bezbednosne i spoljnopolitičke okvire - naglasio je Jovanović za bosanski portal Klix. ba.  

Jovanović je, govoreći o 11. julu, rekao da će doći u Srebrenicu, jer se danas ne smemo sklanjati pred onima koji bi želeli opet da nas vrate mržnji i ludilu koje nas je skupo koštalo.

- Želim da verujem da je pred nama vreme kad će Srbija do kraja raskrstiti sa zločinačkom politikom koja u negiranju genocida ima svoj poslednji izraz, kao i da će raskrstiti sa zločincima koji su je sprovodili - rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, nema opravdanja ni za jednu zemlju regiona, pa ni Srbiju, da odustane od Evropske unije, kao jedinog okvira koji pruža nadu za ekonomski oporavak, ali i stabilan i dugotrajan mir.

- Današnji složen politički kontekst, zamor Evropske unije, izazovi nastali višegodišnjom krizom i izlaskom Velike Britanije iz EU, nikako ne smeju biti opravdanja - rekao je Jovanović .

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.07.2016. 12:23
Cedo,idi u Bratunac i njima tamo kazi da su zlocinci...
Nedelja 10.07.2016. 14:36
Jel drzava Srbije kontrolise i cedino poreklo imovine?
Nedelja 10.07.2016. 12:37
Седи Чеда Јовановић крај споменика Кнезу Михајлу на Тргу Републике и пууши џоинт. Удувао се да се једва држи на ногама, колута очима, хипноза тотална. Одједном...: Крупан глас са висине: Чедо, Чедомире! Чеда(збуњено, изгубљено): К, ко , шта?(окреће се, врти главом) Глас са висине: Чедо, чујеш ли ме, то сам ја, Кнез Михајло! Чеда(уплашено, шокирано): Кккк, Кнез Михајло, ма није могуће!!! Ох, опет сам се удувао, шта ми је то требало...(рече крештавим гласом) Кнез Михајло: Ма ниси се Чедо удувао, то сам ја, Кнез Михајло. Доведи ми новог коња, овај је већ стар и уморан, не може више да ме држи! Чеда(уплашено): Дддд, добро, ево саћу! Чеда махнито отрчава у Владу Србије и улеће у Живковићеву канцеларију. Чеда(задихано, последњим атомима снаге): Живковићу! Оживео кнез Михајло, тражи новог коња!!! Живковић(мутаво): Чедо, Чедо, опет си се удувао, а рекао сам ти да ће ти бити лоше... Чеда(вришти, хвата Живковића за ревере): Ма Живковићу!!! Кнез Михајло тражи новог коња, ено га на Тргу Републике!!!! Живковић(отреса Чеду и изравнава ревере): Добро, добро, ево, идемо код Кнеза да видимо шта хоће, каквог коња... Чеда и Живковић долазе на Трг Републике и прилазе споменику Кнезу Михајлу. Кнез Михајло(љутито): Чедомире, Чедо, будало једна, јесам ти рекао да ми доведеш коња или вола, глупане један глупи!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online