Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 27.12.2014.
10:45
Beta A

"Svet će hvaliti Vučića dok bude poštovao Briselski sporazum"

Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine i lider opozicione Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da Vladu Srbije na čijem je čelu Aleksandar Vučić neće srušiti političke stranke, već nezadovoljni građani. Pajtić je dodao da će međunarodna zajednica hvaliti Vladu Srbije sve dok bude izvršavala obaveze iz Briselskog sporazuma.

Fonet/DS
Vučića će srušiti narod, a ne stranke kaže Pajtić
 

"Politika Vlade Srbije u tolikoj meri egzistencijalno ugrožava građane i toliko je zavladao očaj i beznađe, da neće biti potrebno učešće političkih stranaka u njegovom rušenju", izjavio je Pajtić za list Politika.

Pajtić je rekao da ne poziva na građanske nemire, ali da je narod već na ulicama.

"Na ulicama su advokati i prosvetni radnici, i ne vidim da će taj proces biti zaustavljen. Ljudi žive sve gore, a vlast je bahata i arogantna i na njihove probleme odgovara kako se plate smanjuju manje od penzija jer penzioneri ne treba da nose odela ili kako je smanjivanje plata i penzija investicija u budućnost", rekao je on.

Lider DS-a je rekao da ta tvrdnja nije izbegavanje odgovornosti za učinjeno dok je na vlasti bila njegova stranka.

"Na tu mantru u četvrtoj godini vladavine SNS-a kako je DS odgovorna za sve, odgovaram samo jednom rečenicom: 'Tito, Milošević, Koštunica i Tadić su Srbiju zadužili 15 milijardi evra, a Aleksandar Vučić za dve i po godine sedam milijardi evra", rekao je on.

Pajtić je dodao da će predstavnici međunarodne zajednice iznositi umereno optimistične izjave o Vladi Srbije sve dok ona bude izvršavala obaveze iz Briselskog sporazuma o Kosovu.

POVEZANE VESTI

Subota 27.12.2014. 10:57
Пајтићу твоја странка ДС је довела лажну демократију и уништила Србију.Продали сте сва предузећа и народ је остао без посла.ДС је ухапсио Преседника Србије Слободана Милошевића и предао Хагу.ДС је ухапсио све Србе и предао Хагу.ДС је потписао СОФА споразум са Кондолизу Рајс а ДС је почео потписивање Бриселског споразума.ДС каже да је Крим Украјински а да је Косово држава.ДС жели да се укине Република Српска.Преседник ДС ђинђић је тражио бомбардовање Србије.ДС жели да Војводина буде Република.ДС су плаћеници Брисела и Вашингтона.
Subota 27.12.2014. 13:23
Naravno, Ja sam zato i doveden na vlast od strane Zapada, da izdam Kosovo! Šta Me gledate, pa kad niko drugi neće, moram Ja. Ipak su silni novci i titula Velikog Despota Srbije u pitanju... nisam ja alav i drčan, nego pragmatičan.
Subota 27.12.2014. 14:37
Pa Ti se u to dobro ratumeš jer je tu podaničku politiku započela baš demokratska stranka još od vtremena šantave mr,cine Djindjića.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online