Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 15.09.2014.
13:15
Beta A

Smenjen član SNS-a: Nije došao na sednicu!

Odbornici Skupštine Gornjeg Milanovca iz Socijalističke partije Srbije (SPS) i dela Srpske napredne stranke (SNS) danas su smenili Jezdimira Stepanovića sa funkcije člana Opštinskog veća zbog izostanaka sa sednica. On je kao član SNS-a izabran na tu funkciju, a ta stranka je, posle dve godine, zahtevala njegovu smenu jer "od 39 sednica Opštinskog veća nije prisustvovao na 15, a na veći broj sednica je kasnio".

Ne toleriši nedisciplinu: Sopstvenim primerom žele da pokažu da se mora poštovati red
 

"SNS želi da sopstvenim primerom pokaže da se u našoj zemlji mora poštovati red, a svi funkcioneri izabrani na predlog stranke moraju se odgovorno ponašati", napisano je u zahtevu za njegovu smenu. U obraćanju odbornicima, Stepanović je rekao da su   nedolasci na sednice bili opravdani, jer je radio na otklanjanju posledica od poplava, te da je bio angažovan i mimo zasedanja.

"Ovde je suština rada u podizanju ruke kada se glasa, a ja sam razmišljao svojom glavom i zbog toga me smenjuju", rekao je Stepanović.

SNS je u Gornjem Milanovcu podeljena na dve grupe i njegovu smenu su tražili odbornici koji su u koaliciji sa SPS-om i čine vladajuću većinu, dok je druga grupa bila jednoglasno protiv.

Šef ove odborničke grupe Risto Bojović je rekao da su primedbe za smenu vrlo diskutabilne i da to nije u duhu rada SNS-a.

Na njegovo mesto izabran je direktor Dečjeg odmarališta Beograda na Rudniku Srđan Milićević, koji je novinarima izjavio da smatra da je smena opravdana.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 15.09.2014. 13:51
JOŠ SAMO DA NEKE OD SVOJIH ČLANOVA UPIŠU U OSMOGODIŠNJU ŠKOLU U ZABELI!
Ponedeljak 15.09.2014. 13:46
У часу, кад је у први разред основних школа Србије уписано преко 6000 малишана мање него прошле године, а зна се да је од 2002. до 2011. становника мање 400 хиљада (неки су отишли ван земље, а не неки под земљу), београдска власт у служби Империје даје 300 хиљада динара за геј журку (о томе писале „Наше новине“ 11. септембра 2014), а ЛГБТ дружина обучава полицајце и социјалне раднике како да буду осетљиви на ЛГБТ проблематику (а неосетљиви на чињеницу да број сиромашних у Србији прелази милион). Зашто Хоминтерна, преко својих домаћих ЛГБТ испостава, обучава домаћу полицију?
Ponedeljak 15.09.2014. 13:47
Па, хоће да је претворе у Гејстапо, који ће по Србији хапсити све оне који нису одушевљени Кончитом Вурст и не певају „Love Is In The Air“.Оваквим својим поступцима НАТО колаборантски београдски режим се потпуно „аутовао“: ускоро ћемо, са све Суперменом Самодовољним на челу параде, имати легализацију „ЛГБТ бракова“, а одмах затим ће ови што би да марширају „од Владе до Скупштине“ тражити да уђу у вртиће, школе (као што су већ, преко сексуалног васпитања, урадили у Војводини), са циљем да „усвајају“ и „васпитавају“ децу.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online