Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Ponedeljak 31.03.2014.
10:03 >> 12:39h
Informer, telegraf.rs A

"Milošević naredio Arkanovo ubistvo"

Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević, lično je naručio ubistvo Željka Ražnatovića, utvrdila je istraga Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal, piše dnevni list Informer.

Dokazi više nego čvrsti, kažu u Specijanom tužilaštvu za organizovani kriminal: Željko Ražnatović Arkan i Slobodan Milošević
 

Kako ovaj list navodi, Milošević je izdao nalog tajnoj policiji da se Arkan likvidira kao “velika pretnja za ustavni poredak i nacionalnu bezbednost”. Milošević se na ovo odlučio iz najmanje dva razloga.

Prvo, Milošević se plašio da bi Arkan mogao da se nagodi sa Haškim tužilaštvom i svedoči protiv njega. Drugo, do bivšeg lidera SPS u to vreme su došle “pouzdane informacije” da Ražnatović održava kontakte sa zapadnim obaveštajnim službama i da su u toku pregovori o sklapanju saveza sa opozicijom tada okupljenom u koaliciju DOS!

U Specijalnom tužilaštvu, inače, kažu da su dokazi koji Miloševića povezuju s ovim zločinom “više nego čvrsti”. Reč je o dokumentima, ali i iskazima onih koji su direktno ili indirektno učestvovali u samom ubistvu Željka Ražnatovića Arkana.

Mirjana Marković bez komentara

Mirjana Marković, udovica nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, nije želela da odgovara na pitanja u vezi sa navodima medija prema kojima je istraga Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal došla do zaključka da je njen muž naredio ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

"Molim Vas, nemojte me pitati tako nešto, na takva pitanja ne želim uopšte da odgovaram", uvredila se Mirjana Marković kada joj je novinar portal telegraf.rs postavio pitanje s tim u vezi.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.03.2014. 10:28
Sale011,budaletino belosvetska vidi se da si glup ali da si toliko glup nisam znao ,Milošević diktator i on ti upropastio dretinstvo pa gde bre ti živiš i ko te bre u to ubedi i uveri ti si bre slep kod očiju i gluv kod ušiju ,da ti to nije pričao onaj nemački đak Đinđić koji dirigovaše nemcima kako i koliko da nas bombarduju dok je bio sa porodicom u Bonu,mora da si jutros uzeo manju dozu praška da veruješ nacistima i fašistima koji su te bombardovali,pa te sad kljukaju njihovim lažima proagandom da te ubede kako su oni bili milosrdni Anđeli,a Milošević je diktator,,
Ponedeljak 31.03.2014. 10:10
E sad cemo da sacekamo sta ce Slobo_heroj da kaze po pitanju ovoga, posto je jako nezgodno pitanje za njega, a gotovo je sigurno da je Milosevic (Komunisticki Diktator!) umesan u ubistvo i Zorana Djindjica i Arkana i Slavka Curuvije i ko zna koga jos ! Gori u paklu jednice, upropastio si nam detinjstvo, tvoji ratovi i tvoje mangupiranje je dovelo da nas Amerikanci bombarduju ! a tvoj sincic i tvoja zenica se sapure tamo po Rusiji, isto kao i Janukovic i njegova zenica i njegova deca !!! ista govna smrdljiva !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online