Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 02.01.2014.
14:39
Beta A

Dačić: Izbori nisu prioritet

Premijer Ivica Dačić izjavio je u četvrtak da su on i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić saglasni da izbori u Srbiji nisu prioritet i da trenutno nisu na dnevnom redu.

Ivica Dačić: Ako Vučić ne želi izbore i kaže da ne treba ići na to, što da vodim dijalog sa bilo kim drugim?
 

"U ovom trenutku za vreme novogodišnjih i bozićnih praznika nikome ne pada napamet da raspravlja o izborima", kazao je Dačić novinarima prilikom posete Domu za stare na Bežanijskoj kosi u Beogradu.


On je dodao da nema potrebe za izborima jer je bitnija realizacija započetih poslova.


"Ako izbori ne donose veće promene osim toga ko će koju funkciju obavljati, onda zašto gubiti vreme kada možemo da radimo na realizaciji započetih projekata", rekao je Dačić.


On je dodao da ne može da se nađe slobodno vreme ni za obavljanje međudržavnih sastanka imajući u vidu da su januar i februar "prenatrpani političkim i ekonomskim obavezama".


"Ako Vučić ne želi izbore i kaže da ne treba ići na to, što da vodim dijalog sa bilo kim drugim", zapitao je Dačić i dodao da je on Vladu pravio s predsednikom Tomislavom Nikolićem, a da druge partije svoje mišljenje o izborima mogu da iznesu na svojim stranačkim skupovima.


Dačić je ocenio da bi u slučaju održavnja izbora došlo do pauze u dijalogu Beograda i Prištine, kao i Beograda i Brisela. Prema njegovim rečima, izbori bi značili "zapečaćenu sudbinu opozicionih stranaka".


Dačić je dodao i da nema informaciju da će Srpska napredna stranka odlučiti o tome da li će izbora biti ili ne do Božića.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.01.2014. 15:47
ma kakvi izbori.blago zasiljen i nauljen kolac im treba.
Četvrtak 02.01.2014. 16:59
Za tebe bumbulejo nisu jer se plasis za fotelju,ni za Vucica nisu jer narod valjda nije vise slep nadam se pa da ne vidi da imate zadatak da unistite Srbiju,kako ekonomski tako i nacionalno.Glasao sam za SNS i Nikolica i nemogu sebi da oprostim jer je vece zlo od Tadica,cak cujem glas naroda gde ljudi kazu Boris je bio bolji.Nije Tadic bio bolji,nego je Nikolic gori,a Vucic je novim zakonom o radu pokazao koliko mu je narod bitan.Kosovo su priznali ispod zita,sto ni Ceda prasak nebi tako brzo kao Vucic i Dacic,toliko o reviziji svih sporazuma sa Kosovom kako je Vucic govorio pre izbora,djubre izdajnicko i on i Dacic.
Četvrtak 02.01.2014. 17:19
Svi izbori do sada su pokazali da su Srbi naivan narod kratkog pamćenja. Datum početka razgovora sa EU će osigurati pobjedu SNS, bez obzira na iskustva ostalih naroda. Srbiji treba novi Miloš Obilić sa kandžijom, a ne izbori.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online