Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.01.2012.
11:12
Alo! A

Hrana za ovnove leči belu kugu u Srbiji?!

Ruski ovnovi vratili su osmeh na lice mnogim muškarcima u Srbiji! Naime, akademik dr Savo Bojović u razgovoru za beogradski ”Alo!” tvrdi da je zahvaljujući domaćim životinjama iz daleke Rusije pronašao specijalni mineral, koji na zadovoljstvo muškaraca seme čini kvalitetnijim, brojnijim i pokretljivijim!

Dr Savo Bojović: Da bi mineral delovao, telo prvo mora da se očisti od bakterija i virusa
 

- U višedecenijskoj karijeri susreo sam se sa stotinak muškaraca koji zbog nekvalitetnog semena nisu mogli da zasnuju porodicu. Zahvaljujući ovom mineralu, poznatom u ruskoj veterini, mnogi od njih danas su ponosni na funkcionalnost svog polnog organa, a u Srbiji ima nekoliko stotina dece više - započinje priču za ”Alo!” poznati srpski seksolog, androlog i ginekolog.


- U školi za radioizotope u Vinči, još 1983. godine, posle eksperimenata nad životinjama došli smo do podataka da se taj mineral najviše zadržava u testisima i u mozgu - prepričava ovaj seksolog, koji je ubrzo taj suplement počeo da primenjuje i na ljudima.
 

I pukovnik iz Libije bio klijent!

Dr Bojović napominje za ”Alo!” da su mu se za pomoć obraćali i mnogi moćnici iz inostranstva.

- Dok smo još bili u prijateljskim odnosima sa Libijom, došao je kod mene jedan pukovnik, koji nije imao nijednu semenu ćeliju. Dao sam mu minerale i on, čim je video seme, bio je prezadovoljan. U znak zahvalnosti, poklonio mi je gipsanu figuru pejzaža Libije, koju i danas držim u dnevnoj sobi. Takođe, došao mi je i jedan ugledni političar iz Južnog Jemena. On je trgovao sa predsednikom Slobodanom Miloševićem i bio je vrlo bogat. Imao je trojicu sinova i svi su bili bez semena. Kada je shvatio da naši lekovi deluju, tražio je da dođem da radim kod njega - rekao je dr Bojović.

- Na ovom preparatu sam doktorirao i on ima sve potrebne dozvole za promet. Pacijenti koji su ga uzimali dobili su kvalitetnije seme i veću plodnost, a verovatno zato što je nađen u mozgu, deca naših pacijenata su najbolji đaci u svojim razredima - veruje Bojović.


Međutim, kako je reč o supstanci koja je u Rusiji registrovana, a u Srbiji se prodaje kao suplement, dr Bojović ne želi da otkriva njeno ime, ali svojom stručnošću i karijerom stoji iza njegovih rezultata. Za ”Alo!” kaže kako je došao do otkrića.


- Čitajući razne knjige, naišao sam na zanimljiv slučaj iz Rusije. Naime, tamo postoji jedna specijalna vrsta ovaca i jagnjadi od kojih se pravi izuzetno kvalitetno astragansko runo. Ta bunda je cenjena i skupa i mnoge fabrike su dobro zarađivale na proizvodnji. Međutim, u jednom trenutku, nešto se desilo... Ovce su prestale da se jagnje, a fabrike su zatvorene - priča Bojović za ”Alo!” i navodi da je problem poprimio veće razmere, da se uključio i sam Josif Staljin.


- Pozvao je veterinare iz centra za oplodnju i rekao im: ”Sve ću da vas pošaljem u Sibir ako ne nađete neko rešenje!”. Jedan od njih je istraživanjem došao do zaključka da se jedan specijalni mineral ne može naći u zemlji, a do tada ga je bilo. Ako ga nema u zemlji, onda ga nema ni u travi, a onda ni životinje ne mogu da ga unose. Ubrzo je ruski veterinar shvatio da je nedostatak tog minerala u organizmu glavni uzrok nekvalitetnih spermatozoida ovnova - objašnjava dr Bojović.

Prvo lečiti bakterije i viruse

Akademik Bojović kaže da zbog svoje seksualne aktivnosti muškarci zakače razna oboljenja, koja mogu prestavljati problem za reprodukciju.

- Savremeni muškarci uživaju u seksu i tokom samo godinu dana mogu da promene dosta partnerki. Zbog toga oni često navuku razne infekcije, za koje i ne znaju da ih imaju. Kada požele da budu očevi, te infekcije mogu predstavljati problem. Da bi mineral delovao, telo se mora očistiti od bakterija i virusa i tek onda se koristi uz dodatak nekih vitamina koji pojačavaju efekte - objašnjava seksolog.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online