Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 19.07.2011.
02:21
Blic A

''Na izbore u tri kolone i bez napadanja''

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić ocenio je da će stranke na vlasti imati manje šanse da pobede opoziciju ako na izbore ne izađu u tri kolone i ne postignu dogovor o nenapadanju.

Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije, u intervjuu za dnevni list "Blic" od utorka rekao je da bi stranke na vlasti trebalo da se grupišu oko Demokratske stranke, Socijalističke partije Srbije i Ujedinjenih regiona Srbije.

Samo bez napadanja: Rasim Ljajić

"Još je rano za bilo kakvu definitivnu odluku. Više puta sam ponavljao da ćemo prvo razgovarati s DS-om, našim strateškim partnerom, a onda i sa URS-om", rekao je Ljajić govoreći o predizbornim koalicijama.

Upitan da li je moguća koalicija njegove partije sa opozicionom Srpskom naprednom strankom, Ljajić je rekao da će SDP na čijem je čelu deliti sudbinu koalicije koju bude napravila pre izbora.

"Ako budemo išli samostalno na izbore sigurno ćemo pričati sa svima koji dobiju izborni legitimitet", rekao je Ljajić govoreći o izborima.

Na pitanje o poslednjem haškom optuženiku koji je na slobodi Goranu Hadžiću, Ljajić, koji je i šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom, rekao je da ne može da precizira kada će on biti uhapšen, ali da veruje da su njegove mogućnosti za skrivanje sve manje.

"Za njega je najbolje da se dobrovoljno preda", rekao je Ljajić.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.07.2011. 08:56
Već viđeno. Jedna kolona koja nas odmah uvodi u EU, otvara nova radna mesta i izvozi najnovije modele FIAT. Sa šefom koji je vrištao " JA neću dozvoliti da se vrate mračne snage 90-tih". Druga kolona "mračne snage 90-tih koje vrište da će Kosmet braniti i oružjem i da srpski generali nisu zločinci inije im mesto u Hagu i da se 90-tih bolje živelo nego sa žutima. Treća kolona su oni koji su se družili u Šilerovoj sa ubicama i posećivali ih u zatvoru dok pripremali ubistvo Zorana. Oni su vrištali da sa Zoranovog puta neće skrenuti. Te tri kolone sada jašu opet protiv srpske sirotinje oko Koštunice, Dveri, ilegalaca iz Obraza, SRS i Srpskog barjaka. Sa strane stoje Brankovići i kalkulišu.
Utorak 19.07.2011. 11:58
Мислим да је много једноставије решење да се све мале странке лепо групишу у једну и самим тим не би имале овај проблем! Ионако су све свесне да самостално неће прећи цензус а овакво калкулисање и потписивање пактова је смешно и лицемерно јер се уједињују јер су потребни једни другима а када дођу на власт онда се оцрњују!
Utorak 19.07.2011. 04:12
Posteno je da se koalicije prave pre izbora,a ne posle.Svi love u mutnom i razmisljaju kako prevariti narod,jer prica o EU nije dovoljna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online