Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 13.05.2011.
09:17
Z. Marjanović - Vesti A

Ambasadorima nude placeve besplatno

U Koštunićima koji se nalaze na padinama Ravne gore, beogradska firma JOMIL privodi kraju radove na izgradnji Etno- centra "Momčilo Čeković" koji će, kada ovog leta i zvanično otpočne sa radom, gostima iz Srbije i sveta ponuditi sve uslove za odmor u prirodi i kompletno medicinsko praćenje .

Poseban segment turističke ponude Etno-centra u Koštunićima odnosi se na izgradnju ambasadorskog etno-sela koje će, prema zamisli generala Jovana Čekovića, idejnog tvorca izgradnje turističkog centra, biti jedinstveno u svetu.

Idejni tvorac: Jovan Čeković


- Od meštana smo otkupili tri hektara zemljišta koje ćemo izdeliti na placeve od desetak ari sa izgrađenom infrastrukturom i besplatno ponuditi ambasadama većine država koje imaju svoje ambasade u Beogradu da u okivru našeg centra izgrade svoje kuće za odmor - kaže Čeković i dodaje:


- Naša preporuka ambasadama će biti da njihove kuće za odmor u Koštunićima budu izgrađene stilovima gradnje kakve se grade u njihovim zemljama, a ispred svake kuće će biti postavljen jarbol sa zastavom zemlje kojoj kuća za odmor pripada.

Na osnovu preliminarnih razgovora sa predstavnicima ambasada, pre svega onih zemalja sa kojima preduzeće JOMIL posluje, ponuda je aposlutno prihvatljiva jer ima za cilj da na ovaj način bude uspostavljena još čvršća saradnja sa državom i narodom Srbje - istakao je za "Vesti" general Jovan Čeković koji je u Koštunićima izgradio i niz fabrika za proizvodnju zdrave hrane.

Petak 13.05.2011. 09:47
Naravno pare sigurno iz Nacionalnog Investicionog Plana iz viših državnih interesa. Svetski ambasadori su bre ljudi željni privatnosti, nisu to naši džukci koji se guraju da ih svi vide. Dobro nije počeo da zida "Diplomatsku koloniju " u Beogradu kao nekada Josip Broz. Eno i Wiliam Dale Montgomeri je otišao što dalje, čak u Popovića 16, 2015 Grude, Croatia, a ne u Koštuniće.
Petak 13.05.2011. 19:11
Што не даде сиротињи бесплатно по пола ара да направи колибицу, него ништа мање него страним амбасадорима. Па ми целу Србију дадосмо странцима и наравно све бесплатно. Е вала неко ће нам све то некад дебело платити. Даће Бог биће брзо
Četvrtak 29.09.2011. 14:14
mislim da je vecina ``gorepotpisanih`` sa svojim komentarima promasila temu! I ja sam iz Kostunica kao i General Jovan Cekovic i znajuci celu situaciju malo je neukusno prisivati nama sa Ravne Gore nepatriotizam i izdaju nacionalnih interesa ali to je,ocigledno, i dalje nacionalni sport u nas Srba!Ako Bog da gore ce se vijoriti zastave prijateljskih zemalja i prijatelja Srbije i red je da pokazemo neki gest dobre volje dok ih jos uvek imamo.Ne znam zbog cega smo skepticni i preventivno pljujemo na svaki pokusaj i nagovestaj inicijative?! Elem,pozivam sve ljude dobre volje da dodju u nase selo na prepecenicu,proju i kajmak pa da onda u oci kazu mojim ``gorstacima`` kako su vece patriote..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online