Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.04.2017.
18:01
Vesti A

Nije prebolela oduzimanje dece

Godinama je trpela šikaniranje, maltretiranje, provokacije, samo da ne bi bila razdvojena od dece. Kad je, na kraju, bila prinuđena da se razvede, sud je decu dodelio ocu na staranje! To nije mogla da podnese. Te subote pred Vaskrs celi dan je kuvala, mesila...

Vesti
 

Bila je srećna jer je očekivala da joj deca dođu na ručak, a onda je stigla SMS poruka od bivšeg muža! Ponovo ju je slagao, decu opet neće videti. Onda je sela na bicikl i otišla u Paraćin, navodno da vrati neko odelo. Više je nismo videli, skočila je sa te zgrade!

Ovo tvrde roditelji Marije Paunović (31), majke dvoje dece, koja se veče pred Vaskrs bacila sa sedmog sprata solitera u centru grada. Marija je sahranjena na seoskom grobnju u Tekiji, bez prisustva bivšeg supruga i dece, a potreseni roditelji još ne mogu da prihvate šta ih je zadesilo pred najveći hrišćanski praznik.

Majka Persida Radivojević kroz suze kaže da je njena ćerka u braku mučno živela. Suprug ju je povremeno i tukao, pa je više puta intervenisala policija.

- U našu kuću Marija godinama nije kročila, jer joj muž to nije dozvoljavao. Znala sam kakva je situacija, pa sam sama povremeno odlazila u grad da vidim ćerku i unuke. Nenad, Marijin otac, unuke nije video godinama, a obe smo krile situaciju od njega plašeći se da stanje ne bude još gore - kazala je Persida za medije.

Na Fejsbuku najavila tragediju

* 10. januar - "Svaka slika je uspomena na nešto lepo, svaka slika koja je uspomena ponekad je mnogo bolna. Volim te, pile moje, i boriću se za vas do kraja. Nek se zna da neću odustati, iako sada nemam uslova. I moje suze će proći i ako nema pravde u ovom svetu, verovaću u Boga."
* pre tri meseca - "Da li sam ja kriva za to kad sam molila, preklinjala da ne želim da idem bez dece? Da li sam kriva za snažne ruke koje su napravile modrice na mojim rukama?"
* 7. april - "Nije me sramota što će mi ruke biti prljave od rada, na taj način ću stvoriti uslove za svoju decu, časno i pošteno, boriću se i dalje."

Marijin otac Nenad je rekao da su razvod i postupak oko starateljstva nad decom završen ovih dana. Marija još nije dobila sudsku odluku, ali njen bivši muž jeste i stalno ju je provocirao, pošto su deca ostala kod njega.

To je nesrećnu ženu potpuno slomilo, jer mesecima nije mogla da viđa sina i ćerku.

- Rekla mi je: "Šta ću, moram da se borim za svoje piliće, pisaću prigovor." A tako se radovala tom subotnjem ručku! Decu su dali ocu zbog njene psihičke bolesti, ali ona je redovno uzimala lekove i mogla je da se brine o njima - kazao je potreseni Nenad.

Soliter smrti

Sa istog solitera i sa istog sprata sa kojeg je u smrt zakoračila Marija Paunović, 1995. godine skočila je i Dragana Mihajlović (24), koja je tu i stanovala. Ona je nepun minut sedela na prozoru svoje sobe, s nogama napolju, a zatim se otisnula u bezdan. Stanari zgrade odmah su se prisetili tog slučaja, tvrdeći da postoji neka "viša sila" koja vuče nesrećne duše ka tom soliteru.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online