Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 10.12.2016.
11:11
Vestionline A

Horor na Karaburmi: Nedeljama ležala pored mrtve majke

Beogradska policija zatekla je stravičan prizor u stanu u Mirijevskom bulevaru. Beživotno telo Verice S. (86) pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja, a u stanu je zatečena i njena ćerka Vesna S. (56), koja je danima bila zaključana u stanu s mrtvom majkom!

Facebook/Mirijevskibulevar
Mirijevski bulevar u Beogradu (Foto: Ilustracija)

Kako saznaju mediji, sumnja se da je Verica preminula još sredinom novembra, a njeno telo je pronađeno nakon što su komšije 6. decembra prijavile policiji da se zgradom širi nesnosan smrad. Uz pomoć vatrogasaca, policija je razvalila vrata stana Verice S. i ušla, a dočekala ih je Vesna, koja je bila veoma agresivna i u histeriji vikala, pa su morali da joj stave lisice na ruke kako bi je obuzdali, a potom odvezli u psihijatrijsku kliniku.

- Vatrogasci i policajci su na krevetu zatekli Vericin leš, za koju se pretpostavlja da je preminula dvadesetak dana ranije, a Vesna je bila u hodniku. Telo je bilo potpuno crno, naduveno i sa znacima raspadanja, ali je upečatljivo bilo što je na licu nedostajao nos. Obdukcijom će biti utvrđeno šta se desilo - u šoku su komšije s kojima smo juče pričali.

Oni navode i da je Verica vodila brigu o Vesni, koja je psihički bolenik.

- Sredinom novembra, pozvonila mi je Verica i požalila se da joj nije dobro. Zvala sam više puta njenog sina, koji nije živeo s njima, ali se on nije javljao, pa sam pozvala i kućnu negu. Skuvala sam joj čaj i odnela joj, a za oko mi je zapao lavor pun povraćke. Te večeri sam je više puta obišla, a kada sam sutradan pokušala, niko mi nije otvorio. Nije mi bilo čudno jer sam pomislila da ju je sin odveo u bolnicu, sve dok nesnosni smrad nije počeo da se širi zgradom - priča prva komšinica Jarmila Mica, prenosi tabloid "Alo!".

Za Vesnu kaže da je povučena i "u svom svetu".

- Pretpostavljam da je Verica umrla te večeri kada sam joj odnela čaj, a Vesna nije reagovala zbog svoje bolesti. Tako je bilo i pre desetak godina, kada joj je umro otac. Jednostavno, nije bila svesna ničega, ni njegove smrti, ni sahrane - ispričala je ona.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.12.2016. 20:59
"....... Pretpostavljam da je Verica umrla te večeri kada sam joj odnela čaj, a Vesna nije reagovala zbog svoje bolesti. Tako je bilo i pre desetak godina, kada joj je umro otac. Jednostavno, nije bila svesna ničega, ni njegove smrti, ni sahrane......"
Ponedeljak 12.12.2016. 21:07
Јадна старица, немоћна и болесна је морала да се брине о болесној ћерки а син је наравно зглајзнуо у други део града и боли га брига за све. Да је среће ако већ није могао да се стара о мајци и сестри уз социјалну службу требао их је смјестити на клинику и у старачки дом гдје би имале какву такву његу.....Али ми живимо данас у тоталном хаосу и смутном времену када су породични односи тотално поремећени...породице се тако убрзано распадају и удаљавају се најрођенији једни од других....Постају странци једни другима а ја пишем како син и брат није о њима водио рачуна....? Много га и ја фантазирам.....за медаљу...!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online