Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.10.2016.
12:19
Alo.rs A

Gde se krije ubica Saleta Mutavog?

Beogradska policija intenzivno traga za mladićem iz Podgorice, pripadnikom Zagoričkog klana, zbog sumnje da je jedan od dvojice egzekutora vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi (29).

youtube.com/informational and entertainment channel
Aleksandar Stanković

 Policija ima indicije da je osumnjičeni posle likvidacije ostao u Beogradu i da se krije po štek-stanovima i odatle prati tok istrage! Neka operativna saznanja ukazuju da je Sale Mutavi ubijen u obračunu crnogorskih kriminalnih klanova, koji su zaratili zbog prevlasti na narko-tržištu!

- Pojedini saradnici Saleta Mutavog kažu da je on bio povezan sa crnogorskim mafijašima, bliskim kavačkoj grupi iz Kotora, koja skoro dve godine žestoko ratuje sa svojim gradskim rivalom škaljarskom grupom. Oni su mu, navodno, garantovali zaštitu, jer je sa njima švercovao ogromne količine kokaina. Problem je nastao kada je počeo da odlaže isplatu velike sume novca za poslednju turu droge i da se bahato ophodi prema vođama klana. Oni su zbog toga posumnjali da je prešao u suparnički tabor, što je bilo dovoljno da ga eliminišu - kaže izvor blizak istrazi.

Telohranitelj ključni svedok

Milorad Đurić (36), bivši čuvar Centralnog zatvora i telohranitelj Saleta Mutavog, koji je ranjen prilikom napada, još se oporavlja posle buđenja iz kome i uskoro treba da bude saslušan kao svedok. Đurića u Urgentnom centru čuva nekoliko policajaca, jer je ključni svedok mafijaške likvidacije.

Policija istražuje da li je Sale Mutavi likvidiran zbog nekih poslova u vezi sa fudbalom. Kao mogući motiv likvidacije pominje se njegov sukob sa uticajnim fudbalskim menadžerom!

- Nije poznato da li je kuršlus između njih izbio zbog transfera nekog igrača ili uticaja u klubu, ali se sve preispituje. Reč je o fudbalskom menadžeru koji je veoma uticajan među crno-belima. Poznavaoci dešavanja u ovom klubu kažu da ima jake veze u crnogorskim kriminalnim krugovima, kao i da je povezan sa podzemljem u Srbiji i parapolicijskim strukturama - kaže sagovornik lista Alo.

Kako saznajemo, osumnjičeni je odranije poznat crnogorskoj policiji kao interesantna osoba sa stanovišta bezbednosti. 

- Policija mu je početkom ove godine oduzela blindirani automobil „audi A8” radi provere da li je korišćen u izvršenju nekog krivičnog dela. Automobil mu je oduzet kada su policajci primetili da ima ugrađena mala rotaciona svetla, led diode, kakva koriste policijska vozila. Posle tehničkog pregleda i kontrole posredstvom Interpolove baze podataka automobil mu je vraćen - navodi izvor.

Prema njegovim rečima, mladić je privođen u policiju početkom ove godine, jer su u specijalnoj pregradi njegovog blindiranog vozila pronađena dva repetirana pištolja sa po 15 metaka. Međutnim, posle saslušanja je pušten na slobodu, jer je njegov drug izjavio da sporni pištolji pripadaju njemu. Posle ubi­stva Saše Markovića, poslanika Liberalnog saveza Crne Gore, saslušan je kao građanin, ali je policija i posle toga motrila na njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online