Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.08.2016.
21:47
E. V. A

Zločin pod uticajem crne magije: Tetki iskopala oči

Posle monstruoznog ubistva tetke Draginje Nikolčević (80), kojoj je nožem iskopala oči i isekla uši, Nataša Nikolčević (28) iz Beograda uhapšena je u blizini Štrpca na Kosmetu, pišu beogradski mediji. Obdukcija je utvrdila da je nesrećna starica imala oko 40 uboda nožem i podliva po telu od letve.

A. Čukić
Nesrećna žena imala 40 uboda na telu (Foto: Ilustracija)

Poznanici porodice Nikolčević kažu da je Nataša već duže vreme terorisala tetku koja živi u Štrpcu i stalnim ucenama vršila pritisak na nju da joj prepiše kuću, a meštani navode i da je bila opsednuta crnom magijom. Telo nesrećne starice našla je rođaka Dragica Nikolčević, koja živi blizu nesrećne starice i koja je redovno obilazila baku i pomagala joj oko kućnih poslova.

- Bilo je jezivo, ušla sam u kuću jer sam svaki dan obilazila Draginju i zatekla sam stravičan prizor. Telo je bilo iskasapljeno, a krvi je bilo svuda - priča potresena Dragica.

Rođaka ubijene kaže da je telo starice bilo kod vrata, pa pretpostavlja da je pokušala da pobegne od zle bratanice.

- Videla sam motku pored njenog tela, pretpostavljam da ju je njom jurila i tukla. Telo je izbodeno skoro celo, ne znam ni sama koliko je uboda imala. Odmah sam otišla do komšija i pozvali smo policiju. U kakvim je mukama umrla jadna moja Draga - priča uplakana rođaka.

Mediji navode da je nesrećna žena izbodena sa 40 uboda i da je telo bilo modro od udaraca motkom.

- Telo starice je bilo plavo, verovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda, i po zidovima i po tepihu. Tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsekla uši - navodi šokirana žena.

Meštani kažu da je Nikočevićeva često maltretirala tetku i navodno bila opsednuta crnom magijom.

- Videli smo je noću da ide na groblje. Pretpostavljam da ima neke rituale tamo, a ja sam je nekoliko puta kroz prozor videla kako kasno posle ponoći izađe ispred kuće i kruži oko nje govoreći nešto sebi u bradu - kaže za medije jedna komšinica ubijene starice.

Posle zločina u kafanu

Nikočevićeva je uhapšena u jednom hotelu u Brezovici kod Štrpca. Kako kažu svedoci, ona je posle ubistva otišla u jednu kafanu i sedela sa društvom, gde se raspitivala za smeštaj na Brezovici.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online