Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.09.2015.
06:50
B. Đokić - Vesti A

Za tri sata troje mrtvih

Za samo nekoliko sati tri osobe su poginule u saobraćajnim nesrećama na putevima u Srbiji. U ranim jutarnjim satima u nedelju, u roku od tri sata i u tri različite nesreće, poginule su tri osobe, dok je jedna osoba teško povređena. Kako kažu u MUP-u Srbije, prvo je oko dva sata u nedelju ujutru u Kuli poginuo R. I. (66).

Tanjug
Stravičan bilans: Policija i Hitna pomoć imali pune ruke posla

- U Kuli u Industrijskoj zoni bb, oko dva sata ujutru, automobil opel korsa, somborskih registarskih oznaka, sleteo je sa puta i udario u bankinu. Vozač opela R. I. je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće - kažu za "Vesti" u MUP-u Srbije.

Ubrzo se u drugom delu Srbije, u okolini Šapca, dogodila druga tragična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo biciklista.

- Na putu Loznica-Obrenovac, u okolini Šapca, poginuo je biciklista u saobraćajci, kada je na njega naleteo automobil alfa romeo kojim je upravljao S. S. iz okoline Šapca. Biciklista je preminuo na mestu nesreće, a njegov identitet još nije utvrđen, pošto ništa od ličnih dokumenata nije imao kod sebe. Vozač alfa romea je odmah po nesreći priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje - dodaju u MUP-u Srbije za "Vesti".

Oko pet sati ujutru dogodila se i treća tragična saobraćajna nesreća na srpskim putevima. Kako kažu u kruševačkoj policiji, oko pet sati juče ujutru u direktnom sudaru dva automobila, jedna osoba je poginula, dok je druga teško povređena.

- U selu Osaonica kod Trstenika sudarili su se opel vektra i fijat punto. Vozač opela I. R. (34) iz okoline Trstenika, iznenada je prešao na suprotnu stranu puta i udario u fijat punto koji je vozio D. M. (61) iz Trstenika. Vozač fijata je od siline udara preminuo na mestu nesreće, dok je mladić iz opela zadobio teške povrede i zbrinut je u Zdravstvenom centru u Kruševcu.

Motorom udario u stoku, pa poginuo

Ni u Crnoj Gori noć između subote i nedelje nije prošla bez tragedije. U saobraćajki u naselju Gornji Štoj kod Ulcinja poginuo je motociklista Miloš Todorović (48) iz Bara, a povređena je njegova saputnica na motoru Lidija Kapičić (44) iz Novog Sada. Ona je teško povređena i prebačena je u bolnicu u Baru. Prema nezvaničnim informacijama, Todorović je vozeći motocikl udario u stoku koja se nalazila na magistralnom putu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online