Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.07.2015.
12:12
informer.rs A

Sramota: Silovao i unakazio devojku, dobio tri i po godine!

Marjan Petkovski (24) iz Smederevske Palanke, koji se predstavlja kao Di-džej Toni, pravosnažno je osuđen na samo tri godine i četiri meseca zatvora jer je silovao Beograđanku S. M. (23) i bukvalno je unakazio!

criminaldefenselawyers.me
Silovao je i polomio joj je dva kičmena pršljena, a nožem isekao po licu, vratu i rukama i dobio sramno malu kaznu!? (Foto: Ilustracija)

Manijak ju je prisilio da ga oralno zadovolji u njegovom autu, pri čemu joj je udarcima polomio dva kičmena pršljena i nožem je isekao po licu, vratu i rukama!

Apelacioni sud je ovim samo potvrdio skandaloznu presudu Višeg suda u Beogradu, koji je krajem februara poslao Petkovskog u kućni pritvor do pravosnažnosti presude!

Prilikom izricanja presude, sud je kao olakšavajuću okolnost uzeo to što je Petkovski u trenutku napada bio pijan i pod dejstvom lekova (?!).

Marjanov branilac Vilijam Paspalovski kazao je da još nije dobio pismenu presudu i da ne želi da je komentariše.

- Ako je kriv, kazna je mala, ali ako je nevin, onda je to ogromna kazna - kratko je rekao Paspalovski.

Podsetimo, Marjan je upoznao S. M. u jednom kafiću u Beogradu, posle čega ju je pozvao da izađu na piće. U noći između 3. i 4. januara 2014. godine dogovorili su se da je automobilom pokupi kod Plavog mosta u Beogradu. Odvezao ju je na Kružni put ka Leštanima, gde ju je uz pretnju nožem naterao na oralni seks.

Tada je imala samo 15 godina!!!

Žrtva je ispričala u policiji da se žestoko opirala, a u borbi s manijakom zadobila je stravične povrede.

- S. M. je isečena nožem po licu, vratu i rukama, a slomljena su joj i dva vratna pršljena. Petkovski joj je na kraju ukrao mobilni telefon i pobegao. Oštećena ga je odmah prijavila, posle čega je usledila potraga. Manijak je uhapšen 9. januara 2014. na Karaburmi u BMW-u bugarskih registracija, u kom se nalazio zajedno s bratom - otkrio je naš izvor nakon hapšenja.

Izrekli mu minimalnu kaznu

Za krivična dela koja se stavljaju na teret Marjanu Petkovskom predviđena je daleko stroža kazna od one koju je dobio. Za krivično delo silovanja pretilo mu je od tri do 12 godina, a za nanošenje teških povreda od šest meseci do pet godina zatvora. Čekajući pravosnažnost presude, Petkovski je već trećinu kazne odležao u kućnom pritvoru.

Petkovski je inače povratnik u seksualnim napadima. On je 2012. godine uhapšen i suđeno mu je za silovanje devojčice koja je tada imala samo 15 godina.

Nesrećnu devojčicu je upoznao preko Fejsbuka i posle duže konverzacije ubedio ju je da dođe u njegov stan. Tamo ju je prisilio na oralni seks, koji je snimio mobilnim telefonom. Potom ju je ucenjivao da će snimak poslati njenim roditeljima i "okačiti" na Fejsbuk ako nekom bude rekla šta joj se desilo.

Devojčica je jedno vreme ćutala o tome, ali manijaku to nije bilo dovoljno. Ponovo ju je zvao u svoj stan, ucenjujući je snimcima, no ona je ipak smogla snage da mu se odupre i prijavila ga je.

Petkovski je za ovo zlostavljanje osuđen na pet godina, ali je je Apelacioni sud poništio tu presudu i naložio novo suđenje, koje do danas nije završeno. Pušten je tada na slobodu i ubrzo nakon toga je nasrnuo na S. M. u Leštanima.

Petkovski, koji pored srpskog ima i bugarsko državljanstvo, zbog seksualnih delikata je privođen i kao maloletnik jer je na ulici nasrtao na devojčice. 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.07.2015. 12:34
Za ovako malu kaznu najvecu odgovornost snosi nesposoban tuzilac
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online