Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.03.2015.
08:46
B. Đokić - Vesti A

Izrešetani taksista i svedok ubistva!

Stravičan zločin dogodio se preksinoć u Glogonjskom ritu na periferiji Beograda, u ataru gazdinstva PKB Lepušnica, gde su zasad nepoznati monstrumi u razmaku od samo nekoliko minuta ubili taksistu Ćiru Treneskog (41), člana Pink taksija, a potom i Miroslava Čvorovića (39) koji je nesrećnim spletom okolnosti naišao neposredno posle ubistva taksiste i likvidiran je kao neželjeni svedok!

Tanjug
Dvostruka likvidacija na periferiji Beograda (Foto: Arhiva)

Iako su se dva ubistva dogodila praktično istovremeno, policiji je u četvrtak uveče, oko 20.15, bila prijavljena samo pucnjava u kojoj je nastradao Treneski.

Kada su patrole stigle na lice mesta, u šumarku pored puta uočili su alfa romeo kojem su bili upaljeni migavci. Desetak metara dalje, u kanalu je ležalo telo Treneskog izrešetanog sa pet metaka u grudi i lekari su samo mogli da konstatuju njegovu smrt.

- Odmah je započeo uviđaj koji je trajao celu noć. Policajci su pretraživali teren u potrazi za oružjem koji je koristio ubica, a onda su inspektori u petak ujutro doživeli šok! Na otprilike 150 metara od mesta ubistva taksiste Treneskog nađeno je još jedno izrešetano telo! Ubrzo je utvrđeno da je reč o Miroslavu Čvoroviću - preneli su beogradski mediji reči izvora iz istrage.

Istraga ova dva jeziva zločina tek je počela, ali pretpostavlja se da je taksista napadnut iz koristoljublja.

- Postoje indicije da je Treneski primio dvojicu putnika za koje se pretpostavlja da su počinili zločin, a Miroslav Čvorović je nastradao kada je stao svojim vozilom kako bi video šta se dešava sa alfa romeom zaglavljenim u blatu pored puta. Miroslav je prišao taksi vozilu u kome su se u tom momentu nalazile ubice ne sluteći da se prethodno dogodio svirepi zločin. Verovatno je i ponudio pomoć, a za njega je verovatno bilo kobno što je ugledao oružje i tragove krvi u taksi vozilu. Zbog toga su ubice odlučile da likvidiraju i jedinog svedoka koji bi kasnije mogao da ih prepozna. Nakon što su ubili Čvorovića, uzeli su njegov automobil i pobegli njime - preneli su beogradski mediji reči izvora iz istrage.

Miran i vredan

Treneski je, prema rečima kolega, bio veoma dobar i pošten čovek koji nikad nije pravio incidente.
- Da ga neko zaustavi i zapreti mu: "Daj mi auto", on bi to i uradio. Taksirao je 18 godina, a za to vreme je, možda, napravio samo jedan saobraćajni prekršaj. Eto, takav je bio. U poslednjih godinu dana dosta je smršao jer je bio stalno pod stresom i imao je problema sa želucem. Za sobom je ostavio ženu i ćerku od 20 godina - ispričao je jedan taksista Pink taksija.

 

Ubica zaustavio taksi na ulici

Kolege nastradalog taksiste kažu da Treneski nije primio vožnju preko radio-mreže, što znači da ga je ubica najverovatnije zaustavio na ulici.
- Jedan kolega je video Ćiru oko 18.20 u Borči. Rekao mi je da se pozdravio s njim, posle čega je Treneski nastavio ka Glogonjskom ritu. Nedugo potom smo čuli da je Ćire ubijen - ispričao je za beogradske medije kolega Treneskog koji je želeo da ostane anoniman.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online