Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 29.07.2013.
11:21
Mondo A

Uhapšen čovek koji je pretio Karleuši?

Na Fejsbuk stranici pevačice objavljeno da je crnogorska policija uhapsila osobu za koju se sumnja da je pretila Karleuši pre dve večeri u Budvi. Ubuduće, na nastupima, Karleušu čuva policija.

Ne prestaje javnost da priča o njoj: Jelena Karleuša
 

Tamo gde se pojavi Jelena Karleuša zagarantrovano je da će se nešto dogoditi. Da li lepo ili ružno, ali nešto će se dogoditi. Ova pevačica je "magnet" za medije, jer ide na kartu skandala, provokacije...

Da to jeste tako potvrđuje i najnoviji incident u kojem je ona bila akter, a koji se dogodio u budvanskoj diskoteci "Trokadero", gde je nastupala. O tome šta se tamo zaista desilo informacije su oprečne. Dok jedni tvrde da joj je suvlasnik diskoteke pretio pištoljem, drugi, pak, navode da je on od nje zatražio da siđe sa bine zbog nedoličnog i vulgarnog ponašanja.

U međuvremenu, na njenoj Fejsbuk stranici postavljena je informacija da je crnogorska policija uhapsila Gavrila Lekovića zvanog "Leka", koji je pretio pevačici i koji joj je, kako piše, "ugrozio život".

"Ako je suditi po izvoru iz crnogorske policije, reč je o višestrukom prestupniku i dobro poznatom imenu u svetu podzemlja. Da podsetimo, on je kao jedan od suvlasnika budvanskog 'Trokadera' na otvorenom, iz za sada nepoznatih razloga, napao Karleušu na njenom koncertu pred nekoliko hiljada ljudi, a tragediju većih razmera munjevitom reakcijom, sprečilo je pevačicino lično obezbeđenje. Zbog unapred zakazanih i rasprodatih koncerata na crnogorskom primorju, JK će od sada imati i zaštitu policije", navodi se u informaciji na Facebook stranici.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.07.2013. 12:00
Транџа добија превише медијског простора...промијенила је неколико музичких праваца и када је увидјела да је музички неспособна,окренула се популацији која тренутно има јак утицај у свијету и од тада ``његује модернизам``!!!! Бљак...фујјјјјј.....
Ponedeljak 29.07.2013. 12:38
Моји анциструси се већ 4. пут мресте ? Продајем матични пар - цена повољна !!! п.с. много важније од вести о овом пластиканеру...
Ponedeljak 29.07.2013. 13:45
Sa pravom je covjek reagovao! Nasla je u sred Crne Gore (ja nisam Crnogorac) da se skoro skroz gola na sred bine prezentuje i brani pedere. Osim toga ako je suvlasnik Trokadera ima pravo u svojoj diskoteci da trazi normalno ponasanje. To nije normalno samo u CG , nego bi trebalo biti u cijelom svijetu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online