Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 02.12.2012.
18:37
Beta A

Pretučen maloletnik, roditelji optužuju policajca

U Valjevu je prošle noći policijski inspektor u civilu pretukao jednog 17-godišnjaka, rekli su u nedelju agenciji Beta roditelji povređenog mladića. Iz Policijske uprave u Valjevu navode da je istraga o tom slučaju u toku i dodaju da će protiv inspektora, "ukoliko se ogrešio o zakon, biti preduzete sankcije".

Incident se dogodio u centru Valjeva, kod diskoteke "Azuro"
 

Prema tvrdnjama roditelja pretucenog dečaka, incident se dogodio kod diskoteke "Azuro" u centru Valjeva, oko jedan sat posle ponoći, kada je, kako su naveli, inspektor Milan Ćulafić, koji nije bio na dužnosti, pretukao njihovog sina i dvojicu njegovih maloletnih drugova.


"Inspektori, među kojima je bio i Ćulafić, sukobili su se drugom grupom mladića za koje su sumnjali da poseduju drogu. Kada su im ti mladići pobegli, inspektori su nasrnuli na našeg sina i njegove drugove, koji su bili u blizini, i besomučno ih pretukli", tvrde roditelji povređenog maloletnika.


Načelnik Policijske uprave u Valjevu Predrag Đajić rekao je agenciji Beta da se "još utvrđuju sve okolnosti noćašnjeg događaja". Roditelji dečaka su naveli da su ih o incidentu obavestili drugari njihovog sina "dramatičnim pozivom da dođu jer će ga policajci ubiti".


Roditelji dečaka tvrde kako su im pojedine policijske starešine prošle noći, u zgradi Policijske uprave, rekle da je Ćulafić zloupotrebio i prekoračio službena ovlašćenja.


Maloletnik je posle ukazane pomoći smešten na Dečijoj hirurgiji valjevske bolnice sa brojnim kontuzijama i simptomima potresa mozga. Kako je rečeno agenciji Beta u toj ustanovi, njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno, a o težini povreda nisu želeli da se izjašnjavaju s obzirom na to da je slučaj pijavljen policiji. Maloletnik je zadržan u bolnici.


U valjevskoj zdravstvenoj ustanovi je potvrđeno da je prošle noći pomoć ukazana još dvojici maloletnih mladića, ali nisu mogli da kažu da li su ti slučajevi povezani, jer su se povređeni odvojeno javljali za pomoć.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.12.2012. 00:31
Inspektor koji nije na duznosti nocu juri narkodilere? Meni ovo zvuci da mu je neko usao na teritoriju pa je inspektor krenuo da resava gde je njegov tal u celoj toj prici, pa se onda dohvatio dece koja su tu stajala? Budi sretan sto moje dete nisi pretukao DANASNJI dan ne bi preziveo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online