Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 29.11.2012.
13:54
Blic A

Suđenje Ceci: Nije bilo fizičkog obračuna

Suđenje folk pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću zbog optužbi da su 2007. pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću danas je nastavljeno saslušanjem svedoka koji su negirali navode optužbe.

Ceca i njen zet Predrag Ocokoljić optuženi za pretnje i nanošenje lakih telesnih povreda
 

Svedoci Ljubinko Jeftić i Predrag Fabijanić su, u odvojenim iskazima, naveli da Ocokoljić nije ni udario, ni odgurnuo Olarevića, kao i da niko nije pretio Olareviću. Oba svedoka koja su danas dala iskaz su Cecini saradnici.
 

Jeftić, koji je direktor FK "Obilića", naveo je da je "u junu ili julu 2007" došao na stadion Obilića sa Ocokoljićem, kako bi Olareviću uručili rešenje Ministarstva sporta kojim se omogućava da imovinu FK "Mladi proleter" ponovo koristi FK"Obilić".
 

On je naveo da je tu zatekao Ražnatovićevu i Fabijanića kao i Slobodana Stepića i da su potom otišli da uruče Olareviću rešenje Ministarstva sporta. Jeftić je rekao da je tada došlo do razmene "nekih reči' između Olarevića i Raznjatovićeve i da je Ocokoljić stao izmedju njih dodavši da ga "nije ni udario ni odgurnuo".

"Niko drugi od prisusutnih nije reagovao ni verbalno ni fizički", rekao je Jeftić dodavši da su događaju prisustvovali i zet i setra Olarevića kao i generaln isekretar "FK Mladi protelter".  Fabijanić, koji je član Uprave FK"Obilić" je rekao da je Olarević, kada su došli da mu uruče rešenje počeo da viče i psuje i da preti da će otići po pištolj. On je naveo i da je "bio uplašen zbog pretnji i da Olarevića koji je "sve vreme pravocirao"Ocokolić nije ni udario ni odgurnuo.
 

Fabijanić je naveo i da su on, Ocokoljić i Stepić potom otišli kući pa u policiju gde su prijavili Olarevića ,jer su smatrali "da su pretnje realne i ozbiljne". Prema njegovim rečima, policajac im je rekao da ih je Olarević već prijavio da su mu pretili i da su ga tukli. Oba svedoka su navela i da je Ražnjatovićeva, tokom događaja, posle telefonskog razgovora sa svojom advokaticom rekla da treba da odu sa stadiona. Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna. Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za "lake telesne povrede", koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. , ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću.

Ražnatovićeva i njen zet su, prema navodima optužnog predloga, tog dana došli do upravne zgrade i pozvali Olarevića da izadje napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima. Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, po optužnom predlogu Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora "Mladog proletera", udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.02.2013. 15:21
Ceca zamenila Arkana,, a zet joj cuva ledja,, Jedan ulicni siledzija otisao a Ceca ga zamenila.. Sramota i beda ta ceca, nezasluzuje ni velikim slovom da pisem. naravno da ce svedoci svedociti u cecino ime jer su njeni saradnici a i njima je sigurno ceca zapretila ako ne govore u njenu korist da ce leteti glave.. Pa sta ces drugo ocekivati od osobe koja se usudila da ukrade toliki novac i da nekom preti i nanosi povrede,, pa ona nije nista drugo nego kriminalac ulicni. bedni olos
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online