Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 21.10.2012.
11:22
Kurir A

Uhapšeni Englez isekao ruke u pritvoru

Odeb Majeb (33), državljanin Velike Britanije arapskog porekla, koji je uhapšen u sredu na krovu zgrade na Terazijama dok je bežao od policije, polupao je vrata u pritvorskoj ćeliji policijske stanice Stari grad, saznaje Kurir! Majeb je uhvaćen dok je sekao kablove na krovu zgrade, a policija je njegovom postupku pridala poseban značaj budući da su u toj zgradi premijer Ivica Dačić i Vensan Dežer, šef delegacije EU u Srbiji, nekoliko sati kasnije imali zakazanu konferenciju za novinare!

Uhvaćen dok je sekao kablove na krovu: Jako udarao pritvorska vrata i povredio se (Foto: Ilustracija)
 

- Nakon provere ispostavilo se da je pokrao stvari čistačicama u zgradi i da je hteo da ukrade bakar sa krova, pa je odmah uhapšen i prebačen u pritvor policijske stanice Stari grad. Tokom privođenja on se opirao, da bi, posle sprovođenja u pritvor, počeo da viče i da traži da ga pustimo. Verujemo da je bio pijan, a sigurno je bio toliko agresivan da smo ga jedva obuzdali! U jednom trenutku počeo je toliko jako da udara u vrata da ih je oštetio. Kad smo ušli u prostoriju da ga smirimo, videli smo da su mu ruke krvave - navodi sagovornik.

Majeb je u tom trenutku pokušao da pobegne, ali policajci su zaustavili i onako krvavog odvezli lekaru.

- Pregledan je i povrede su mu previjene, a protiv njega smo podneli krivičnu prijavu za tešku krađu - kaže sagovornik.

Majeb je u Beogradu ranije već hapšen zbog krađa.
- Još nismo sigurni koliko je dugo bio u Srbiji iako ima državljanstvo Velike Britanije - kaže naš izvor.

Uhapšen na krovu

Majeb je uhapšen u sredu pod vrlo čudnim okolnostima. Ušao je u zgradu na Terazijama 13, popeo se na krov, a onda dopuzao do zgrade na Terazijama 3, gde ga je obezbeđenje ugledalo kako krade. Majeb je pokušao da pobegne i da se sakrije u kućici za lift na krovu zgrade, ali ubrzo je stigla patrola policije koja mu je stavila lisice.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.10.2012. 12:10
Majeb je u Beogradu ranije već hapšen zbog krađa. ZASTO NISTE PROTERALI LOPOVA IZ SRBIJE??
Četvrtak 13.12.2012. 22:13
Ovaj Odjeb Najeb treba da se okaci na prvu banderu kao sto to kulturno rade u zemlji njegovog porekla,tako da sluzi za primer ostalim potencijalnim ubicama i masovnim samoubicama da tako kazem da to ovde neide brate.....znaci dodje neki Odjeb,dogodi mu se Najeb i drugima je poslata jasna poruka.........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online