Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 28.04.2012.
13:08
N. Popović, S. Nikolić - Vesti A

Sašu ubio Albanac s Kosova?

Belgijska policija još traga za muškarcem koji je prošle sredu u zoru u Antverpenu ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u Sašu Ivkovića (43) i ubio ga. Naši zemljaci, kojima je ovaj zločin glavna tema razgovora, pričaju da je zločinac Albanac s Kosova i čak pominju njegovo ime, ali još nema zvaničnog saopstenja policije i istražnog sudije.

 



Da podsetimo, Saša je bio vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u Antverpenu, a umro je u krvi na rukama svog oca Živorada - Žike Ivkovića (62), koji je sa njim sedeo za stolom restorana "Grand Cafe Grunendal" u četvrti Merksem.


- Očekujem da brzo dobijem izveštaj obdukcije tela moga sina. Tada ću konačno saznati sa koliko je hitaca pogođen, rekao je za "Vesti" Živorad.


Nisu još pouzdano utvrđeni motivi zločina u kom je teško ranjen još jedan Srbin čije ime nije saopšteno. Kako saznajemo on je sada van životne opsanosti. Možda će baš oprovak ranjenika u biti ključan činilac istrage, jer je po svedočenju taksiste Frank van de Vala ubica je prvo pucao u tog mušakrca, sa kojim je navodno bio u sukobu, a tek potom u Sašu Ivkovića koji je mirno sedeo za stolom i večerao. Stoga se nameće zaključak da je nesrećni Saša slučajna žrtva obračuna sa nepoznatom pozadinom.
 

ISTRAGA POD VELOM TAJNE: Saša Ivković

Taksista Frank van del Val sa žaljenjem kaže da je nehotični saučesnik, jer je ubicu odvezao do stana u naselju Bergem, a potom ga vratio u kafe gde se dogodio zločin.


- Rekao mi je ide kući po pare, jer mora da podmiri račun u kafeu "Grunendal", ali sada pretpostavljam da je išao po oružje kojim je počinio masakr. Tokom vožnje ničim nije odavao svoje namere, kazao je taksista Frank van del Val belgijskim novinarima.


Belgijski mediji prenose i svedočenja obližnjih stanara ulice Bredaban u kojoj se desio zloein da su se pojedini gosti kafića bavili prodajom droge.


Besni su i vlasnici kafića nadomak mesta gde se dogodilo ubistvo. Oni već mesecima nadležnima skreću pažnju na sumnjive mušterije i trgovce drogom koji su redovno posćaivali "Grunendal".


Neki begijski mediji su takođe preneli tvrdnje da je reč o obračunu albanske mafije, očigledno ne mareći za činjenicu da su žtve Srbi.
 

Priprema za sahranu


Kako smo pisali, Živorad Ivković živi u nemačkom Lidenšajdu i sin ga je pozvao u Antverpen da ga malo oraspoloži posle smrti i sahrane njegove sestre, poznate pevačice Vere Ivković. Živorad se nada da će brzo da pripremi svu neophodnu dokumentaciju kako bi posmrtne ostatke sina prevezao u Beograd, gde će da ga sahrani.

Nedelja 29.04.2012. 17:21
REKET !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online