Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 04.04.2012.
10:19
Blic A

Brzina i neiskustvo odneli dva života u Borskoj ulici

Miljan Grujić (20), koji je preksinoć u Borskoj ulici prebrzo vozio “škodu”, izgubio kontrolu nad volanom, sleteo s puta i udario i usmrtio Gordanu Gavrilović (52) i Miloša Otaševića (73), koji su čekali autobus, u trenutku nesreće nije bio pijan.

Foto:Arhiva

U istrazi udesa utvrđeno je da se mladić nije trkao sa drugim automobilom, kako se u prvom trenutku pretpostavljalo. Najverovatnije da je na semaforu u isto vreme startovao sa drugim, jačim automobilom i da su kratko vreme vozili uporedo, ali ne i da su se trkali.

Tragovi nađeni na mestu nesreće pokazuju da se “škoda” Borskom ulicom kretala brzinom većom od dozvoljene i da je kod autobuskog stajališta mladi vozač izgubio kontrolu nad volanom, posle čega je vozilo udarilo Gordanu Gavrilović i Otaševića. Nakon udarca u dvoje ljudi automobil je polomio metalni stub, a zatim se zaustavio, udarivši u betonski stub.


Vozač Miljan Grujić je u nesreći teško povređen i zadržan je na Odeljenju ortopedije Urgentnog centra. Lakše povrede je zadobila i Grujićeva saputnica Sara S, koja je ispala iz vozila. Mladi vozač inače nije poznat po problematičnom ponašanju, pa se sumnja da je nesreći doprinelo i njegovo neiskustvo, ali i želja za dokazivanjem.

Miloš bio srećan - trebalo da postane deda po prvi put; Gordana pazila bolesnog muža i dvoje dece

Dok se Grujić oporavlja u bolničkom krevetu, domove porodice Otašević i Gavrilović ispunila je tuga.

- Život je proveo na točkovima. Kao vozač cisterne prošao je celu Evropu, a poginuo je na pragu kuće. Ovih dana je bio posebno srećan jer je krajem aprila trebalo da postane deda, prvi put u životu - s bolom priča supruga Milena Otašević.


Gordana Gavrilović je, kažu komšije, poslednjih godina bila glavni oslonac porodice nakon što joj je suprug teško oboleo.


- Jedina je radila u porodici. Sve što su dosad napravili učinili su prodajući neku zemlju koju su posedovali. On ima malu penziju od 8.000 dinara i sada mora nekako da izdržava dvoje dece - navode komšije.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.04.2012. 10:30
"Najverovatnije da je na semaforu u isto vreme startovao sa drugim, jačim automobilom i da su kratko vreme vozili uporedo, ali ne i da su se trkali." - nije govno nego se pas posr'o... prvi deo teksta je napisan tako da ispada da porodice nastradalih treba da se izvine ovoj bitangi zbog toga što su njihovi stajali na stanici u vreme kad je bandit prolazio tuda... "jadnik neiskusni"...???
Sreda 04.04.2012. 12:27
Нису животе однели брзина и неискуство него лудост, алкохол и родитељи који су сину гурнули волан и лову у руке.
Nedelja 27.05.2012. 02:06
Kako god, on je sada dvostruki ubica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online