Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 14.03.2012.
14:06
Press A

Ubio taštu zbog veze s maloletnom svastikom

Saša Blagojević (29) iz Ranovca ubio je taštu Todorku Dragojević (40) iz Manastirice jer je razotkrila ljubavnu vezu između njega i njene druge ćerke D. D, koja ima samo 16 godina.

Žrtva tašta i neverni zet

Kako je do sada utvrđeno istragom, Todorka je u subotu uveče saznala da se D. D. tajno viđa sa Sašom, koji je oženjen njenom najstarijom ćerkom Ivanom (21), zbog čega ju je žestoko pretukla. Kada je to saznao, Blagojević je iz Ranovca, gde živi, došao kolima i posle kraće svađe sa dva hica ubio taštu.

Posle zločina sa Blagojevićem je pobegla i D. D, a policija je u potrazi za njima organizovala opsežnu potragu.

Sašini roditelji sa snajom

 

Sašina žena i Todorkina ćerka iz prvog braka Ivana sve vreme se nalazi u njegovoj porodičnoj kući u Ranovcu, gde brine o njihovom detetu. Čim se saznalo za ubistvo, iz Austrije su pristigli njen svekar i svekrva, Sašini roditelji, ali niko od njih nije hteo da govori za novine.

Izvor "Pressa" navodi da je Todorka već neko vreme sumnjala da je Saša u ljubavnoj vezi sa njenom mlađom ćerkom, koju je rodila u drugom braku.

"Ove sumnje definitivno su joj potvrđene u subotu uveče, zbog čega se, pijana, posvađala sa ćerkom i istukla je, udarajući joj glavom o zid. Todorka je zahtevala od ćerke da odmah prekine viđanje sa zetom jer se u selu već čulo za preljubu. Tad je počela da vređa i najmlađu ćerku M. D, staru 13 godina, naređujući joj da ode iz kuće i optužujući je da je ista kao i njena starija sestra", rekao je sagovornik "Pressa".

Pošto je dobila od majke batine D. D. je nazvala Sašu i ispričala šta se desilo, a potom je usledio telefonski razgovor zeta i tašte. Todorka je Sašu izvređala zbog čega je on seo u svoj džip i u dva sata ujutru se stvorio u taštinoj kući. Todorka je već bila u krevetu. Zet je besan i naoružan razvalio vrata i uleteo kod nje. Posle kraće svađe i razmene uvreda, Saša je tašti pucao u glavu, o čemu svedoče krvave mrlje na kauču.

"U kući se tada nalazio samo Todorkin svekar, koji nije stigao da reaguje i odbrani je. Obe ćerke su sa ocem Petrom bile kod komšija. Pošto je usmrtio taštu, Saša je izašao na ulicu, gde je sreo tasta i mlađu svastiku, dok je starija D. D. već sedela u njegovom džipu. Rekao im je da majka više neće da im pravi probleme i potom se odvezao u nepoznatom pravcu", rekao je izvor.

Iste večeri za Blagojevićem je krenula policijska potraga, a dan kasnije raspisana je i centralna poternica.

"Policija pretražuje celu okolinu Manastirice i Ranovca jer ne može tačno da se zna gde Saša može da se krije. Radi se o veoma velikom području jer su sela u ovom kraju razuđena, a neka od njih imaju u prečniku i po 30 i 40 kilometara i veoma su brdovita. Moguće je da se Saša krije kod prijatelja, u praznim kućama gastarbajtera ili na nekom od okolnih salaša, pa se zbog toga posebno pretražuju ta područja", navode u policiji.

Saša je oženjen Todorkinom ćerkom iz prvog braka i sa njom ima četvorogodišnju devojčicu. Dve mlađe ćerke, stare 16 i 13 godina, Todorka je rodila u drugom braku, kada se udala za Petra Dragojevića. Kada je tačno počela veza između njene srednje ćerke i zeta još se ne zna pouzdano, ali se sumnja da su se tajno viđali oko godinu dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, Saša je posle ubistva tašte, pre nego što je sa svastikom pobegao, nazvao mobilnim policiju i rekao šta je uradio.

"Ne znamo zašto je to uradio, ali praktično je time priznao zločin. Saša i dalje ima pištolj kojim je izvršio ubistvo, smatra se opasnim po okolinu, pa apelujemo na građane koji ga sretnu da ga se klone i odmah obaveste policiju", rekao je izvor iz policije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.03.2012. 07:35
Što se toliko stavlja akcenat na pijanstvo žrtve, kada nije to presudilo u ubistvu, već prikrivanje veze sa maloletnom osobom? Alkohol je veliko zlo, ali komplikovana porodična situacija, gde se ne mogu pohvatai konci, jer deca ne slušaju, je podsrek za traženje izlaza. Nađe se u pogrešnoj stvari.
Sreda 14.03.2012. 14:12
јеби га.... ако је ово истина - "поздрављам" оне паметне коментаторе који су оправдали овог "јуначину"... на првој вести о убиству...
Sreda 14.03.2012. 14:17
Šteta.Lep čovek.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online