Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 11.05.2011.
08:57
Press A

Sprečio manijaka da siluje dete (5)

Miloš Jakić (23) zatekao je na livadi K. K. (16), koji je skinuo golu petogodišnju devojčicu i hteo da je siluje! Policija je uhapsila K. K., ali je kasnije pušten na slobodu jer je maloletan

Miloš Jakšić naišao u poslenjem trenutku da spasi devojčicu

Miloš Jakić kaže da je pre nekoliko večeri, kada se vraćao kući, video da neko leži u travi na kraju naselja Begluk.

"Prišao sam i video K. K. i devojčicu koja je ležala ispod njega. Nije vrištala, verovatno joj je držao ruku na ustima, ali je zvučalo kao da pokušava da ispusti neke glasove. Počeo sam da vičem na njega: 'Šta to radiš?' On je onda ustao i rekao da je devojčica htela da piški, pa joj je zato skinuo trenerku. Odmah sam pomogao devojčici da se obuče i nastavio da vičem na njega, da bi on na kraju priznao da je pokušao da je siluje. Počeo je da me moli da nikome ne kažem", priseća se nemilog događaja Miloš Jakić. 

Miloš je devojčicu odveo kući i ispričao njenoj baki i ocu šta se dogodilo. Nakon toga pozvali su policiju i prijavili slučaj. Devojčica je odvezena u bolnicu gde je ustanovljeno da nema težih fizičkih povreda, zahvaljujući Jakšiću, koji je naišao na vreme. 

"Devojčica je bila u šoku. Počela je da plače tek kada je videla svoju baku. Kažu da je pola sata pre toga bila kod kuće da pita da li može još malo da ide da se igra kod drugarice, koja je u komšiluku. Pošto je još bio dan, odlučili su da joj dozvole da ode", priča Miloš.

Otac devojčice za sada ne želi da daje izjave za medije, ali je dodao da ne može da razume da nasilnik, koji živi na nekoliko stotina metara od njegove kuće, i dalje šeta slobodno ulicom, a da on svoje dete ne sme da pusti napolje. Naime, K.K. posle saslušanja nije pritvoren jer je maloletan, a s obzirom da je stariji od 14 godina protiv njega je podneta krivična prijava. 

Biserka Veselinović direktorka srbobranskog Centra za socijalni rad kaže da je K.K. evidentiran i da pokazuje znake asocijalnog ponašanja.

"Posle detaljne i stručne analize daćemo sudu predlog modela zaštite maloletnika. Planiramo i zaštitu i sankciju, koje će biti određene posle procene sa kolegama iz drugih nadležnih institucija", kazala je Biserka Veselinović.

Posle ovog događaja meštani Begluka počeli su da zaključavaju kapije i ne puštaju decu ispred kuće bez nadzora roditelja. 

Sreda 11.05.2011. 09:09
Треба га закључати у дилкарницу доживотно или кастрирати! Трећег нема!
Sreda 11.05.2011. 11:34
zalosno breeee....kako je toj malenoj dusici Boze.....a gosp.Veselinovic bih pitao da se nedaj Boze radi o njenom detetu dali bi cekala procene drugih nadleznih institucija......malenoj zelim lepo detinjstvo i da ovaj nemili dogadjaj sto pre zaboravi
Sreda 11.05.2011. 13:26
Taj je rano počeo...Pogreška je što je pušten jer postoji velika mogućnost da pokuša počiniti sličan zločin.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online