Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 31.10.2013.
15:02
24 sata.hr A

"Ne znam otkud mrtvo telo ispod mog kreveta"

Ana iz Ukrajine pronađena je mrtva u hostelu. Za njeno ubistvo ukrajinske vlasti sumnjiče hrvatskog državljanina Branimira Ćaletu. On tvrdi da nisu bili u vezi i da nije bila s njim trudna...

Foto: Ilustracija

- Upoznali smo se pretprošlo leto u Primoštenu i videli smo se u decembru kad sam bio u Ukrajini. No, otada nismo imali nikakve kontakte, niti smo se čuli, niti smo se videli. Istina, objavio sam fotografije na Fejsbuku, vidimo se nas dvoje slikani u trogirskoj katedrali. Nisam ja to napravio, niko me nije ispitivao, niti ukrajinska, niti hrvatska policija. Ovo je užas, šokiran sam kao i moja porodica. Živim na selu u Vinovcu i ovo je strašno, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Branimir Ćaleta.

Njega, podsetimo, ukrajinske vlasti sumnjiče da je ubio Anu Kitaevu (36), Ukrajinku koja je u septembru pronađena mrtva ispod kreveta u hostelu u središtu Dnjepropetrovska. Ana je bila u 7. mesecu trudnoće. Navodno su ona i Ćaleta bili vereni. Ćaleta to negira.

- Jeste, bio sam u Ukrajini, ali se nismo ništa dogovarali, slučajno smo se našli u gradu. Malo sam šetao i slučajno smo se našli u gradu. Bili smo u tom hostelu, malo smo pričali i ona je otišla. Nije išla sa mnom u moju sobu, a ja sam dan posle išao u Donjeck - rekao je Ćaleta. Na pitanje da li je Ana nađena mrtva ispod kreveta u njegovoj sobi i kako je to moguće, Ćaleta odgovara:

- Ne znam, rekao sam vam da nije išla u sobu sa mnom. Ne znam što se to dogodilo, ozbiljna je to stvar.


Kaže i da mu Ana nije rekla da je trudna.

- Ali znam da nije trudna sa mnom i to sigurno. Svi koji me poznaju znaju da ja to nisam napravio jer nisam takav čovek. Nikad nisam imao problema sa zakonom. Rešavam ovu situaciju u dogovoru s advokatom - rekao je Ćaleta.

Za njim je, podsetimo, Interpol raspisao poternicu. Budući da Ukrajina nije članica EU u njegovom slučaju ne vredi evropski nalog, a ne može biti izručen, jer Hrvatska svoje državljane ne izručuje zato što s Ukrajinom nema potpisan ugovor o izručenju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 31.10.2013. 18:50
Koje lazi,slucajno se sreo u gradu a presao put od preko 1000 km,nasli je pod krevetom kao da je pismo a ne zena,ako nije sa njim trudna zasto se optercivao,kad se dijete rodi napravi se analiza,znaci od svega nabrojanog nema ni blizu od istine,bolje da ga osude u Hrvatskoj barem 20 godina,jer ako bude sluzio u Ukrajini pozeljet ce da nije ziv,ako ga ne osude i izbjegne pravdi,nikad nece mirno spavati,svakog trenutka moze ostati bez sebe
Četvrtak 31.10.2013. 19:48
Ova njegova priča mi ..."ne pije vode"....?! Prvo tvrdi da se od decembra nisu vidjeli ni čuli....da bi u daljem tekstu izjavio sa su se u septembru kao slučajno sreli u Dnjepropetrovsku, pa su kao slučajno pošli u njegov hostel, pa su malo pričali...???!!! Pošao na dalek put čak u Ukrajinu da eto malo prošeta i da je eto malo slučajnio sretne......Mislim koga on to zaj....a?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online