Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 15.07.2012.
18:46
jutarnji.hr A

Bolesnim pohotnicima prodavala maloletne ćerke za novac

Jedna kuća u Hrvatskoj postala je kuća strave, kada se saznalo da su u nju dolazili pohotnici sa kesama punim slatkiša za decu koju je majka za novac primoravala da bludniče.

Majka je decu prodavala kao robu
 

Majka je prvo primoravala svoju 17-godišnju ćerku da pruža seksualne usluge za novac, ali kada su “mušterije” to zahtevale, primoravala je i svoju mlađu ćerku od 12 godina.


Starija sestra će uskoro da rodi drugo dete, a do sada nije utvrđeno ko je otac prvog deteta. Dve još starije sestre, koje imaju 22 i 24 godine, pobegle su iz ovog pakla i udale se.


Prekoputa kuće strave živi i otac ovih devojaka, koji je zbog povrede na radu ostao nepokretan. Majka, koja više od njega nije imala koristi, izbacila ga je iz kuće i počela je da prodaje svoje ćerke za seksualne usluge. Nesrećni čovek, nemoćan da pomogne, brzo se propio.


Niko do sada nije prijavio slučaj nadležnima. Dve starije sestre odmahuju glavama i kažu da o tome ne mogu da pričaju.


Kada je policija upala u kuću izbavila je 12-godišnje dete iz kandži bolesnog pedofila, uhapsila je majku, a devojčice je prebacila na sigurno.

I šef policije navraćao u kuću

Na pitanje komšija zašto neko iz policije nije ranije došao da spasi ove devojke nego su ignorisali pozive zabrinutog komšiluka, jedan od policajaca je odgovorio:


“A šta da radim kad i moj šef uveče ide kod njih.”


Kada je jedna od komšinica čula da je majka počela da nudi i 12-godišnju kćer non stop je zvala policiju, sve dok se policajci nisu pojavili na pragu te kuće.


Komšinica kaže da je više puta pokušavala da razgovara sa majkom nesrećnih devojčica, sve što je od nje čula bilo je:


“Nisam ti ja kriva što i ti nemaš žensku decu, pa ne možeš kao ja.”

Socijalna pomoć išla na poker aparate

Komšinica priča da je majka socijalnu pomoć trošila na poker aparatima, pa bi od komšija tražila da joj pozajme pare navodno za mleko, a novac bi ponovo potrošila na aparatima.


“Decu je prodavala po 100 kuna (nešto više od 13 evra), a za 150 kuna (20 evra) mogli su imati istovremeno i nju. Pred kućom je znalo da bude parkirano i nekoliko automobila, valjda su čekali u redu. Osim iz Like, bilo je tu zadarskih, šibenskih i splitskih registracija. Dolazila su gospoda, pijanaci. Nije birala” pričaju komšije.


Kada ju je nedavno komšija koji ima mesaru pitao zbog čega to radi i molio je da prestane da podvodi decu, majka mu je bezobrazno odgovorila:


“Je li ovo tvoja roba? Jeste. I ti je prodaješ. Je l’ tako? E vidiš, tako i ja imam svoju robu. I ja je prodajem.”

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.07.2012. 19:35
ciganija
Nedelja 15.07.2012. 20:52
Како је казнити? Свака казна је за ову монструозну жену,блага.
Ponedeljak 16.07.2012. 07:04
Socijalni rad i tamo deluje kao kod nas - ništa ne vidi, ništa ne čuje. Majku pljunuti u lice.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online