Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 07.06.2012.
08:18 >> 11:22h
Beta, Srna A

Političar vređao Mila, policajac ga tukao!

Bivši politički lider Liberalnog saveza Crne Gore Slavko Perović povređen je u Herceg Novom nakon čarke s policajcem, preneli su podgorički mediji. Perović je, kako prenosi portal "Vijesti", zadobio kontuziju glave i grudnog koša.

Slavko Perović - konsatovana kontuzija glave i grudnog koša, ogrebotine na kolenima i oko zglobova šake
 

Podgorički listovi donose potpuno različite interpretacije incidenta. Listovi "Dan" i "Vijesti" pišu na naslovnim stranicama da je Slavko Perović "pretučen", dok list "Pobjeda" objavljuje da se "Perović potukao sa policajcem".

Perović se raspravljao u jednom od lokala na hercegnovskom šetalištu i nazivao lidera vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića "lopovom", prenose Vijesti. Policija je privela osobu sa kojom se Perović prepirao, nakon čega mu je prišao policajac zahtevajući da pođe s njim, što je on odbio uz opasku "Je li vas to Milo poslao".

"Vijesti" pišu da je policajac Božidar Jauković "udario " Perovića i da mu je tom prilikom "polomljeno rebro". U hercegnovskoj hitnoj službi ukazana mu je pomoć i konsatovana kontuzija glave i grudnog koša, ogrebotine na kolenima i oko zglobova šake.

S druge strane, list "Pobjeda", pak, navodi da je Perović "bio vinovnik incidenta" i da je "šakom udario policajca u finišu prepirke gostiju i njegovog (Perovićevog) društva" u jednom kafeu. Posle Perovićeve prepirke sa gostima za susednim stolom o političkim prilikama u Crnoj Gori, kako je preneto, policija je došla na osnovu nečijeg poziva.

Vujanović osudio napad 

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović osudio je napad policije na bivšeg lidera LS Slavka Perovića u Herceg Novom. Vujanović je rekao da je Perović predsednik partije koja će ostati upamćena po ideji o suverenosti i nezavisnosti Crne Gore i koja zavređuje poštovanje. On je najavio da će od direktora crnogorske Uprave policije tražiti "da najdetaljnije i najprofesionalnije ispita taj slučaj i o tome odmah obavesti javnost".

"Reč je o slučaju koji zavređuje puni prioritet i maksimalnu ažurnosti", rekao je Vujanović novinarima u Podgorici.

Perović je, navodno, policajca pitao da li ga je "poslao Milo (Đukanović)", a zatim ga je udario u grudi, nakon čega ga je policajac odgurnuo. Perović je pao na pločnik, potom je priveden u policiju. Posle lekarskog pregleda zadržan je u bolnici Meljine zbog sumnje da ima kontuziju glave i grudnog koša.

Traži se istraga incidenta sa bivšim liderom liberala

Liberalna partija Crne Gore zatražila je hitnu istragu incidenta između bivšeg lidera
Liberalnog saveza Slavka Perovića i policije u Herceg Novom. Liberalna partija je nastala iz Liberalnog saveza (LS), pošto je rukovodstvo LS odlučilo da ukine tu stranku. Istragu incidenta koji se dogodio u sredu popodne na hercegnovskoj rivi, zatražio je i član Saveta za građansku kontrolu policije Aleksandar Zeković. Policija je najavila da će danas izdati saopštenje o incidentu sa Slavkom Perovićem.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 07.06.2012. 08:46
Почеле су црногорске усташе да се туку и свађају међусобно .Перовић је љут на Ђукановића, јер му је овај покупио све гласове и уништио његову Либерално - усташку партију.
Četvrtak 07.06.2012. 10:28
Bilo bi ih lepo videti zajedno u Spužu...
Četvrtak 07.06.2012. 13:18
Druzeeeee miiiiile mi ti se kuneeeeemo......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online