Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.03.2015.
12:17
Blic.rs A

Šapić vikao u Tiršovoj: Dete mi je bilo kritično, a oni me držali 15 minuta na prijemu

Čelnik Novog Beograda Aleksandar Šapić uznemiren jer mu je dete bilo u teškom stanju, juče je napravio skandal u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tirševoj. Zbog njegove vike na bolničarku, koja ga je zadržavala na šalteru, reagovala je i policija.

Tanjug
Šapić napravio skandal u Tiršovoj

Šapić je, kako kaže, sina Maksima u polu-svesnom stanju juče popodne hitno odveo u Tiršovu na pregled.

- Čitam sada po novima izjave neke bolničarke koja je istraumirana i mučena od strane mene i ne mogu da verujem - počinje svoju priču bivši vaterpolista i dodaje:

- Desilo mi se nešto što ne bih poželeo nikome. Moje dete je bilo bolesno, imalo temperaturu i bilo u polu-svesnom stanju. U panici sam ga oko 17 sati odveo u Tirševu koja je bila dežurna. Ušao sam u bolnicu, ali na šalteru nije bilo nikoga. Vrteo sam se 15 minuta po hodniku i vikao dok konačno nije izašla neka devojka, bolničarka, i rekla mi da moram prvo da ostavim podatke pa tek onda dete mogu da mi pregledaju. Prišao sam šalteru i počeo da joj diktiram podatke. Stajao sam na 40 centimetara od nje, a ona mi je rekla: “Pređite i pričajte na otvor na šalteru”. Rekao sam joj da me ne zajebava i da zapiše podatke kad stojim pored nje. Ponovo mi je drsko rekla: “Ili stanite na otvor ili vam nećemo primiti dete” - priča besno Šapić.

Kako kaže, bolničarkino ponašanje ga je potpuno izbacilo iz takta, pa je počeo da viče na sav glas.

- Nisam je ni pipnuo, ali sam urliknuo i rekao joj svašta. Pa zar dok u rukama držim dete koje je niti živo niti mrtvo, ona mene tera da se pomeram pola metra i pričam u rupu. Toliko sam glasno urliknuo da je u roku od 10 sekundi iz ordinacije izletela doktorka, a sestra je pozvala obezbeđenje i pobegla negde - priča Šapić.

Doktorka je tada njegovog sina hitno odvela na pregled, a obezbeđenje je pozvalo policiju.

- Posle 20 minuta došla je policija, uzela izjave i otišla. Rekao sam policiji da sam viknuo da ću da napravim haos ako mi se neko za 10 sekundi ne pojavi i ne pogleda dete i to je sve. Neću ni da pričam o tome šta su ljudi koji su sedeli u čekaonici sa bolesnom decom govorili da čekaju po tri sata da ih neko primi. Dete mi je bilo u jako lošem stanju, a ja sad treba da se pravdam zbog te, nazovi, bolničarke - ljutito priča Šapić.

Na pitanje kako mu je sada sin, čelnik opštine Novi Beograd priča tišim i pomirljivijim glasom.

- Odveli smo ga u Institut za majku i dete kasnije. Doživeo je toplotni fras, pa moramo da uradimo neke preglede, ali biće valjda dobro - kaže zabrinuto Šapić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online