Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.09.2017.
10:19
Vestionline, Sport klub A

Đoković obradovao navijače

Posle Vimbldona Novak Đoković je rekao da je dosta za ovu sezonu i da neće igrati do kraja godine, odnosno da će se na teren vratiti tek u januaru 2018. godine. Najbolji srpski teniser se posvetio individualnom radu, a imao je više vremena i za roditeljske obaveze. O svemu tome govorio je u intervjuu za Sport klub.

Miralem Čaušević
Đoković ne planira penziju u skorije vreme

- Ja se trudim da budem u formi, tenis nažalost ne igram zbog lakta koji i dalje povređen. Radim mnogo kondicije, radim svaki dan, trudim se da budem u formi. Već je prošlo dva meseca kako sam bez reketa, tako da mi je ovaj period dobro došao. Nedostaje mi takmičenje, ali ne do te mere da ne znam šta ću drugo da radim. Imam mnogo lepih stvari koje mi se trenutno dešavaju, najlepša je naravno što smo Jelena i ja pre dve nedelje drugi put postali roditelji, tako da sam najviše okupiran porodicomi. Imamo izuzetnu sreću, i Stefan i Tara su fantastični. Oboje se na kratko bude samo za mleko. Sada kada je Tara mala, ja sam u stvari najveća podrška Jeleni koja je najviše okupirana tim obavezama. Drugačije je. Stefan ima skoro tri godine, pa sada moramo da balansiramo, svi ljudi koji su roditelji barem dvoje dece znaju. Treniram, aktivan sam sa svojim roditeljskim dužnostima, srećan sam i ispunjen u životu - kazao je Novak u opširnom intervjuu.

Ono što može da obraduje Novakove navijače je najava da će se još dugo baviti profesionalnim tenisom.

- Drago mi je što imam ovih šest meseci da mogu na neki način da organizujem svoj život, da postavim temelje i za svoju igru i za svoje telo i za svoj život u narednih ne znam koliko godina. Ja volim da kažem deset godina, pa videćemo koliko će sve to trajati u profesionalnom tenisu. Ja stvarno nemam nameru, niti mi je na vidiku kraj. Želim još da igram, da se dokazujem, sebi pa i drugima. Prosto da pomeram granice, da usavršavam sebe. Ja verujem da, koliko god da sam do sada postigao u tenisu, da ima još mnogo toga što mogu da postignem i usavršim. Vidim elemente igre u kojima vidim mnogo prostora za napredak. Možda drugi to ne vide, ali ja vidim, drago mi je da i moj tim to vidi, tako da ima prostora da se posvetimo analizi moje igre. Prvi put u životu da imam pet meseci kada mogu postepeno da podižem nivo i kondicije i igre i da se psihički spremim da kada uđem u novu sezonu nadam se budem na svom vrhuncu - objasnio je Đoković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online