Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 10.07.2013.
15:22
telegraf.rs A

Hit slika: Gola Radvanska i loptice!

Odličan intervju sa najboljom poljskom teniserkom u kojem je, ipak, najveću pažnju privukla fotka.

Poljska teniserka je pokazala fenomenalno telo i otkrila da nijedan trening ne može da prođe bez 300 čučnjeva
 

Teniserka Agnješka Radvanjska pozirala je naga za rubriku “Body Issue” poznatog magazina “ESPN”, a za fenomenalno telo koje je otkrila čitaocima zaslužni su naporni treninzi, koji ne prolaze bez 300 čučnjeva.

- Dok radim čučnjeve, razmišljam “volela bih da je ovo bio poslednji” ili “sada mogu da jedem više čokolade” – rekla je Poljakinja u intervjuu, otkrivši da joj je i brza hrana na meniju.

Radvanska je rekla da je srećna zato što zbog tenisa ne mora svaki dan da provodi u teretani, a na svom telu bi najradije promenila rame desne ruke kojom servira.

Od različitih vrsta treninga, najviše voli da trči u društvu sa svojom mlađom sestrom Ursulom u Krakovu, takođe teniserkom, i priznaje da joj najteže na svetu pada kada treba na nekom turniru da igra protiv nje.

Pošto je počela da trenira kao jako mala, njen otac je primenio posebne tehnike treniranja.

- Tata nam je, na primer, umesto loptica, davao da preko mreže, koja je bila skoro duplo viša od mene, prebacujemo balone. Takođe, uvek me je podržavao da treniram što više sportova kako bih poboljšala detalje koji bi bili korisni u tenisu. Dosta sam skijala i plivala, a bila sam i u školskim odbojkaškim i fudbalskim timovima – nastavlja četvrta teniserka sveta.

Radvanjska je svesna da nije toliko snažna kao neke igračice, ali se trudi da to nadoknadi kreativnošću na terenu.

- Kada Serena servira, samo držim reker čvrsto i nadam se da neću odleteti!

Prošlogodišnja finalistkinja Vimbldona, inače, ima nekarakteristične navike u ishrani za jednog sportistu.

- Za razliku od mnogih igrača koji ne jedu ništa dva sata pre početka meča, ja mogu da se najedem i odem pravo na teren. To najviše i volim, pogotovo da pojedem pastu 30 minuta pre nego izađem na teren. Ako to ne uradim, onda umirem od gladi usred meča.

- Tako je bilo otkako me je kao malu tata pokupio iz škole da bi me vozio pravo na mečeve. Pošto nije bilo vremena za večeru, morala sam lepo da se najedem u kolima – rekla je Radvanjska, i potom iznenadila poslednjim odgovorom:

- Ništa ne može da zameni domaće i kuvano poljsko jelo. Ali čizburgeri i čiskejk… probala sam svaku vrstu i ponosna sam zbog toga – završila je Poljakinja.

Sreda 10.07.2013. 21:38
Strasna cura,patriota,skromna,jako omiljena u sceni tenisa a Poljaci su naravno ludi za njom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online