Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 01.09.2011.
18:37
Vestionline A

Jelena i Ana u trećem kolu US opena

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo US Opena pobedom nad Jelenom Dokić iz Australije rezultatom 6:4, 6:3. Ana Ivanović nije ni igrala jer je Petre Cetkovska iz Češke saopštila da zbog povrede neće moći da igra meč drugog kola.

Bez milosti prema imenjakinji - JJ

Jelena Janković nije imala previše problema sa Jelenom Dokić, koju je pobedila u dva seta i potvrdila plasman u treće kolo US opena.

Na samom startu meča Dokićeva je oduzela Jankovićevoj servis, a potom povela i sa 2:0. Srpska teniserka je u trećem gemu došla do svog prvog servis gema, a sve do šestog gema nije bilo brejkova. Tada je Jankovićeva uspela da dođe do izjednačenja, a odmah u narednom gemu je i povela prvi put na meču sa 4:3, a uz još jedan brejk i siguran servis gem dođe do vođstva u setovima.

Jankovićeva je drugi set započela kao Dokićeva meč, brejkom, ali je australijska teniserka odmah istom merom uzvratila, a potom potpuno preokrenula i povela sa 3:1. Jelena je uspela da napravi novi brejk, ali je Dokićeva ponovo uzvratila za vođstvo od 4:2, pre nego što je naša teniserka došla do izjednačenja od 4:4.

Srpska teniserka je u narednom gemu došla na korak od trijumfa pošto je Dokićeva napravila 15. duplu servis grešku na meču, a posle iskorišćene druge meč lopte proslavila je plasman u treće kolo. 

U narednoj rundi Jankovićeva će igrati protiv bolje iz meča Hrvatice Petre Martić i Anastasije Pavljučenkove iz Rusije.

Anči bez muke u treće kolo US opena

U treće kolo plasirala se i Ana Ivanović, kojoj je Petre Cetkovska iz Češke saopštila da zbog povrede neće moći da igra meč drugog kola.

Ana je protiv Cetkovske igrala na Rolan Garosu i tada je eliminisana, a mlada Čehinja je potom na nekoliko narednih turnira pobeđivala i bolje plasirane igračice na WTA listi od Ivanovićeve.

Ana će u 3. kolu igrati protiv bolje iz susreta Šahar Per (Izrael) - Sloan Stivens (SAD).

POVEZANE VESTI

Četvrtak 01.09.2011. 19:25
Gledam tenis, bore se Jelena Janković i Jelena Dokić, i eto iz nekih čudnih razloga navijam za Jankovićku, ma ona mi je stara ljubav. Nekako imam osjećaj da joj fali u životu uzor, negdje kao da joj je okrnjena slika i prilika oca, a odavno sam vidio da je materijal za šampiona. Al što je slatka, zaista budi u čovjeku očinski osjećaj, i ponosa i zadovoljstva, neki dan sam je gledao u jednom meču u kome se na momente zaljuljala kao kula od karata, ali je na momente zaigrala da sam zastao zbunjen, nije Đoković ali igra kao on, a opet zaljulja joj se sigurnost, uostalom kao i svima nama slavenima, jaki smo u emocijama a slabi u kontroli istih, ...Opet početak klimav, povede Dokićka, krv ni
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online