Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 17.02.2011.
19:27
Vestionline A

Vuković odabrao igrače za Francuze

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković saopštio je spisak od 28 igrača na koje računa za dve prijateljske utakmice protiv Francuske.

Reprezentativci Srbije okupiće se u okviru tradicionalne "Nedelje EHF" 7. marta u Lansu, gde će trenirati do prve utakmice sa aktuelnim prvacima sveta i Evrope i osvajačima zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Prvi meč između Srbije i Francuske zakazan je za 10. mart u Lensu, a drugi dva dana kasnije u Monpeljeu.

Spisak reprezentacije Srbije:
golmani: Darko Stanić (Kopar, Slovenija), Dragan Marjanac (Bosna, Bosna i Hercegovina) i Strahinja Milić (Partizan).

leva krila: Ivan Nikčević (Granoljers, Španija), Dobrivoje Marković (Kuenka, Španija) i Filip Marijanović (Metaloplastika).

desna krila: Rajko Prodanović (Vardar, Makedonija) i i Mitar Markez (Monpelje, Francuska).

bekovi: Momir Ilić (Kil, Nemačka), Momir Rnić (Celje, Slovenija), Nenad Vučković (Melcungen, Nemačka), Petar Đorđić (Flensburg, Nemačka), Žarko Šešum (Rajn Neker, Nemačka), Petar Nenadić (Holstebro, Danska), Ivan Dimitrijević (Partizan), David Rašić (Amaja, španija), Mladen Bojinović (Monpelje, Francuska), Savo Mešter (Partizan), Nemanja Pribak (Nant, Francuska), Nikola Manojlović (Gorenje, Slovenija), Uroš Mitrović (Kretej, Francuska), Marko Vujin (Vesprem, Mađarska), Ivan Stanković (Aragon, Španija) i Nemanja Zelenović (Crvena zvezda).

pivotmeni: Rastko Stojković (Viva Kjelce, Poljska), Alem Toskić (Celje, Slovenija), Uroš Vilovski (Vesprem, Mađarska) i Bojan Beljanski ( Arate, Španija).

Pejanović se povukao iz reprezentacije

 

Golman rukometne reprezentacije Srbije Dimitrije Pejanović odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima, saznaje "Sport".

 

Tako nešto je moglo da se nasluti još na nedavno završenom SP u Švedskoj, koje je Pejanović napustio zbog porodičnih problema i vratio se u Španiju.

 

Pejanović je svojom bravuroznom partijom protiv Čeha, kada je imao 25 odbrana, bio jedan od najzaslužnijijih za plasman Srbije na SP u Hrvatskoj 2009. I na EP u švedskoj je, do trenutka kada je otišao iz reprezentacije, bio jedan od svetlijih tačaka u timu Veselina Vukovića.

 

Vuković će sada brzo morati da pronađe pravu zamenu za Pejanovića, koja će nacionalnom timu biti na raspologanju pred EP koje će ove godine organizovati naša zemlja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online