Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.02.2018.
17:15
Tanjug, Vestionline A

Danilović na čelu Organizacionog odbora EP za kadete

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović izabran je za predsednika Organizacionog odbora Evropskog prvenstva za kadete koje će ove godine održati u Novom Sadu.

A. Čukić
Predrag Danilović, predsednik KSS

Na konstitutivnoj sednici, čiji je domaćin bio pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez za kopredsednike Odbora koji ima ukupno devet članova izabrani su, pravo Batez, kao i član Gradskog veća za sport i omladinu Novog Sada Ognjen Cvjetićanin.

Batez se zahvalio predstavnicima KSS na podršci i poverenju da jedno važno takmičenja po evropskom kalendaru, nakon 11 godina, bude organizovano u Novom Sadu.

- Ovaj događaj je od izuzetnog značaja za razvoj košarke. Činjenica da ćemo posle više od jedne decenije imati mogućnost i za opremanje SPENS-a, što će doneti koristi i za sva naredna takmičenja na najvišem nivou u košarci i Novom Sadu kao gradu domaćinu - poručio je Batez uz zahvalnost na podršci svim učesnicima u organizaciji ovog značajnog sportskog takmičenja - Gradu Novom Sadu i ministrastvu omladine sporta.

Danilović je naglasio da će saradnja KŠ, Ministarstva omladine i sporta, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada učiniti da ovo prvenstvo bude realizovano uspešno.

- Ovakva podrška i zajednička organizacija doprinose dobrim rezultatima u organizovanju bilo kojeg sportskog događaja. Značajno je i što je ovo takmičenje u Novom Sadu, koji se pokazao kao odličan domaćin u organizovanju značajnih međunarodnih sportskih takmičenja. Ovde je 2005. godine uspešno bilo organizovano Svetsko prvenstvo mladih košarkaša - istakao je Danilović.

On je podsetio da je akcenat KSS uvek bio na radu sa mladim igračima i da su samo prošle godine tri mlade selekcije osvojile medalju, što je FIBA prepoznala i dodelila organizaciju Evropskog kadetskog prvenstva za dečake ispod 16 godina.

Na konstitutivnoj sednici prisustvovali su i članovi Organizacionog odbora: Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije, Darko Udovičić, v.d. pomoćnika u Ministarstvu omladine i sporta, Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za sport i omladinu Novog Sada,  Darko Karan, predsednik Košarkaskog saveza Vojvodine, Zlatko Bolić, predsednik Košarkaškog saveza Novog Sada, Milorad Šušnjić, načelnik Policijske uprave u Novom Sadu i Milan Jarić, direktor JP Sportski i poslovni centar Vojvodina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online