Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.03.2017.
16:54
Vestionline, KK Crvena zvezda A

Zvezda oštro demantuje "senzacionalnu" vest

U večeri kada je Crvena zvezda doživela bolan poraz u 27. kolu Evrolige pojavila se pod oznakom "ekskluzivno" informacija da Stefan Jović u poslednjih nekoliko nedelja ne igra jer je prodat Barseloni, odnosno zbog želje da se ne rizikuje njegovo pogoršanje povrede leđa.

Tanjug
Iz Zvezde tvrde da Jović nije prodat, još uvek...

Informaciju je prvi objavio dnevni list "Kurir", a tim povodom klub sa Malog Kalemegdana oglasio se zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti i bez izmena.

KK Crvena zvezda mts prinuđen je da najoštrije demantuje laž koje je dnevni list „Kurir" „plasirao" pod naznakom „eksluzivno" o transferu Stefana Jovića u Barselonu.

Kada je klub kroz izjavu predsednika pre nekoliko dana upozoravao na čudna dešavanja i pokušaje da se KK Crvena zvezda opstruira na sve moguće načine, mnogi su se pitali o čemu se radi. Nažalost, događaji u prethodnih nekoliko dana su odgovor na to pitanje!!!

Navodno interesovanje kluba za bivšeg igrača Peru Antića, koji igra za platu koja je tek nešto manja od godišnjeg budžeta KK Crvena zvezda mts, navodni transfer Jovića u Barselonu (slučajno ili ne vest je plasirana u toku noći i bez bilo kakvog pridržavanja novinarskih kodeksa i kontaktiranja bilo koga iz KK Crvena zvezda mts kako bi se proverila verodostojnost informacije ili saznanja), i događaji na utakmici sa Olimpijakosom... samo su potvrda da mnogima ne "prija” situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda mts.

Kada u „eksluzivnom" tekstu koji se tiče našeg igrača imamo i deo u kome se navodi da „Tomaš Satoranski planira da ide u NBA ligu..." onda moramo da se zapitamo samo koliko je zaista ozbiljan medij, koji sa namerom plasira ovakvu laž. Gospodo – Tomaš Satoranski je već u NBA ligi i igra za Vašington Vizardse! (mada ste taj deo nemušto obrisali u međuvremenu)

Toliko o vašem kredibilitetu i ozbiljnosti! Ili ste možda ovaj tekst pripremili još prošlog leta, a sada (možda) dobili signal :od pojedinaca koji su već komentarisali naš "navodno povlašćeni položaj kada nam sude abaligaške sudije u EL”, nekog „prijatelja kluba" da plasirate ovu neistinu!

Trenutak kada se objavljuju ovakve, moramo ih nazvati laži, i nikako drugačije, je takođe potvrda o svojevrsnim namerama. Prvi tim se nalazi u najvažnijem delu sezone, u prilici da obezbedi plej of Evrolige i bori se za titulu u regionalnoj ABA ligi. Sve je jasno...

Zašto gospodo ne izveštavate o kafanskim „susretima" i druženjima na kojima se razgovara o sudijama koji bi trebalo da sude našem klubu u raznim takmičenjima, zašto ne izveštavate o teškoćama u kojima radi KK Crvena zvezda mts, zašto malo ne istražite... KK Crvena zvezda mts ima mnogo toga da kaže na mnogo tema koje muče i tište srpsku košarku, i spremni smo javnost informišemo o tome! 

KK Crvena zvezda mts je uvek imao izvanrednu saradnju sa medijima i trudi se da svima, u ovoj po mnogo čemu izuzetno teškoj sezoni, izađe u susret. Ali na namerno plasiranje laži i neistina nećemo ćutati. Zvezdaškoj javnosti i svakome ko je dobronameran, je sve jasno... osim „Kuriru".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online