Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 13.02.2015.
11:30
Vestionline, Blic A

Gagić o Zvezdi, izdaji, atmosferi u Partizanu...

Partizanu je krenulo, pobede su krenule da se ređaju u nizu, ali... Usledio je hladan tuš za Duška Vujoševića, upravu, igrače, navijače - Đorđe Gagić zatražio raskid ugovora. Imao je pravo i iskoristio ga je, čime je podigao veliku prašinu. Na kraju, doskorašnji centar crno-belih, postao je lan turskog Gacijantepa. U intervjuu za "Blic" otkrivada je zaista postojala ponuda Crvene zvezde, da razlog odlaska nije novac...

ABA League
Tužan zbog situacije: Đorđe Gagić

Za početak od "izdaji"...

- Uz svu zahvalnost na pruženoj šansi, ti koji me nazivaju izdajnikom prvo bi trebalo da znaju pod kojim okolnostima je moja porodica došla u Beograd 1995. godine iz Hrvatske. Moji ugovori nisu bili teški milione. Imam porodicu i čast i zbog toga sam posao odrađivao maksimalno profesionalno. I to bi svi koji me napadaju trebalo da znaju. Prošlog leta sam rizikovao sve, od reprezentativca sam postao "marginalac" sa malom minutažom - priča Gagić u istom dahu nastavlja:

- Posle finala plej-ofa imao sam sjajne ponude, ali sam ih odbio, iako sam i tada bio prisutan kada se u "Pioniru" isključivala struja i kada se znalo da ulazimo u neizvesnost. Umesto izvinjenja dobio sam etiketu izdajnika. Opraštanjem dugova Partizanu, pokazao sam svoj odnos prema klubu ne želeći da otežavam situaciju. Neću ih tužiti.

Zatim i o razlozima odlaska.

- Jedini razlog je lično nezadovoljstvo ulogom u timu, nikako novac. Smatram da sam zaslužio veću minutažu, da nisam igrač za klupu. Dve i po godine sam bio u klubu, igrao sam i za reprezentaciju na Evrobasketu, sačekao da odu stranci koji su igrali na mojoj poziciji... Ma, svašta sam pretrpeo i nra kraju, ništa! Bio sam primoran da potražim sreću negde drugde - iskreno će novi član Gacijantepa.

Pred početak sezone Partizanov "večiti" rival bio je zainteresovan za Đorđeve usluge.

- Tačno je da me je Zvezda želela u prelaznom roku. Finansijski, ponuda je bila odlična, ali o njoj ni u jednom trenutku nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Duška Vujoševića ili bilo koga drugog. Ne bih to nikada uradio, na prvom mestu zbog sebe, a onda i zbog saigrača. želeo sam da ostavim dublji trag u Partizanu, ali eto..

Da u Partizanu ne cvetaju ruže potvrdio je Gagić pred odlazak u Tursku.

- Nisam više prepoznao ni atmosferu "svi za jednog, jedan za sve", jer nismo svi bili isti, niti smo tako treitrani, iako sam dugo verovao, čak i slepo da je tako. Poruka Saše Pavlovića da samo najjači opstaju me je baš slomila, ali da se razumemo, između nas nema nikakvih problema. Čuli smo nekoliko puta posle toga i sve je u redu - zaključio je Đorđe Gagić.
 

POVEZANE VESTI

Petak 13.02.2015. 13:16
Hvala Gagiću na sve što je dao Partizanu . Vredan radan i vaspitan momak iskoristio je ono što mu pravilnik dozvoljava i otišao je . Srećno mu bilo .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online