Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 18.06.2014.
08:33
telegraf.rs A

Vučić: Moj brat odlazi iz Zvezde na kraju sezone

Prepucavanja između košarkaških sekcija Crvene zvezde i Partizana sada su već antologijska, a jedna od mnogobrojnih optužbi iz tabora ''crno-belih'' na račun kluba sa malog Kalemegdana jeste i da je Zvezda državni projekat. Potkrepljenje za te tvrdnje Partizana najviše pronalaze u činjenici da je Andrej Vučić, brat premijera Srbije Aleksandra Vučića, potpredsednik košarkaškog kluba crveno-belih.

Država treba da uzima pare od klubova, a ne da im daje: Aleksandar Vučić
 

Kako takvih optužbi više ne bi bilo, Vučić je u intervjuu za ''Alo'' najavio da će se njegov brat povući sa funkcije u upravi ''crveno-belih'' po završetku sezone.

Pročitajte još:

* UKINIMO KOŠARKU! Zvezda i Partizan nesreća Srbije! Sram ih bilo što postoje!

* Vujošević: Tenzije ne izazivam ja, počele su kada su vođe navijača Zvezde preuzele vlast u Srbiji!

* Ristović: Za sve je kriv Duško Vujošević, ovo je bio direktan poziv na linč!

* Vujošević psovao majku Nebojši Iliću!

''Nekada nije bio problem da braća Mirko i Draško Petrović, inače vrlo vredni ljudi, budu u državnom aparatu. Moj brat je obrazovan čovek, završio je Ekonomski fakultet sa prosekom devet, a nekima smeta čak što je član uprave KK Crvena zvezda, u kojem ne prima platu, ne uzima ništa. Ali, evo da vas obavestim da će on na kraju sezone podneti ostavku''. rekao je Vučić.

''Toliko o toj priči o željama velike vlasti. On mnogo voli Crvenu zvezdu, borio se za nju na najčasniji mogući način i tako će da je i napusti, jer je očigledno da ne sme da bude nigde, jer je moj brat'', dodao je premijer Srbije za beogradski list.

Premijer Srbije se osvrnuo i na situaciju u srpskom sportu uopšteno i najavio da bi uskoro mogli da očekujemo da se on skine sa tereta države, jer kako kaže od klubova treba država da uzima novac, a ne da im daje.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.06.2014. 08:54
Iz koje Zvezde ? Da li one sa Kalemegdana koja je OSTALA DUŽNA 15 MILIONA € ili iz Zvezde VUČIĆ ŽELEZNIK ? Ako odlazi iz Zvezde VUČIĆ ŽELEZNIK I TREBA DA ODE JER IM JE SRBIJA BILA BAKOMAT A REZULTATA NIGDE . Pošto povuče brata SVE ĆE UČINITI DA UNIŠTI KOŠARKU U SRBIJI . UOSTALOM ŠTA JE TO ŠTO JE DOBRO URADIO U SRBIJI VUČIĆ I BANDA OKO NJEGA ?
Sreda 18.06.2014. 09:59
a dali bi uopste i bio u Zvezdinoj upravi da nije Tvoj brat?. Pitam se pitam.
Sreda 18.06.2014. 11:41
Ovo mi liči na notornu glupost: da On utiče na odluke svog brata koji je izmeđuostalog punoljetan i vakcinisan...šta se ovo dešava sa ovim čovjekom!? Ovim gestovima potsjeća na vođu Severne Koreje! Kako može sebi ovo da dozvoli? Valjda Andreja ima pravo da živi i uređuje sam sebi svoj život!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online