Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.05.2019.
21:35 >> 22:18h
Vestionline A

Milorad Kosanović: Da nije bilo svemogućih u plavom, možda bi bilo drugačije... Sudiji sve zameram!

Očekivano nezadovoljstvo Milorada Kosanovića posle poraza u Humskoj.

MN Press
MN Press Osmesi pred utakmicu, Savo Milošević i Milorad Kosanović
 

Njegovi fudbaleri igrali su odličnom tokom prvog poluvremena, dali gol i pogodili stativu, da bi u nastavku Danilo Pantić poravnao rezultat, a potpuni preokret napravio Aleksandar Šćekić u 93. minutu utakmice (2:1).

Šutirao je glavom posle gužve, odbranio je to Nikola Petrović, ali prekasno po proceni Bojana Nikolića koji je pokazao da je lopta prešla liniju.

- Ono što mi smeta jeste način na koji se utakmica vodila i privodila kraju, i kako se završila. Moraju da se umešaju neki ljudi koji nemaju veze s sportom, sa moralom još manje, možda to dobiju naređenje, pa moraju tako? Ne bih o tome mnogo... - rekao je Kosanović posle meča, i u istom tonu, mirnom, ali razočaranom nastavio.

- Gorak je ukus u ustima, osećam da ni publika to ne voli, ne može da podnese, to radi protiv ovog sporta. Zato ima 1.200 gledalaca, a ne više...

Kada je u pitanju sama utakmica, bio je zadovoljan partijom svojih igrača.

- Ponosan sam na momke. Odigrali su 90 minuta u užasnim uslovima, mogli su da povedu 2:0, sve bi bilo gotovo, ali mogli su da prime i tri-četiri gola... Deca su odigrala izvanredno, Nikola Petrović je pokazao da je najbolji golman u zemlji bez premca. Čestitam i Partizanu na pobedi, mogli su da nam daju još neki gol - rekao je Kosanović.

- Da nije bilo svemogućih u plavom, možda bi bilo drugačije...

Trenutak da se uključe i novinari: šta konkretno zamerate sudiji?

- Sve mu zameram! Od prvog minuta terao je samo na jednu stranu. Rekao sam Savi Miloševiću: "Nemoj tako, sine. Mora neka etika da postoji."

Konkretnije, šta stavljate kolegi na dušu?

- Na kraju što se svađao sa igračima.

Šta vam kažu: je li bio gol za 2:1?

- Kažu da nije! Videćemo... I da nije... Ovde je bila namera, da se to uradi...

Nov talas besa:

- Za šta je došao ovde: za Mladost ili Partizan? Kako dođemo u Lučane, on je tamo. Čujem da je i Partizan "ubio" u Nišu.

S namerom ili slučajno?

- On? Uvek iz namere. Mnogo zna, ali... Eto, ne sumnjam da je znao i da najbolji momci, Petrović i Ostojić, treba da dobiju četvrti žuti karton...

Savo Milošević nije govorio o pogotku Aleksandra Šćekića već o karakteru ekipe.

- Logično je da u nekom momentu odigraju loše, nose pritisak. Teško je očekivati da daju maksimum baš u svakom momentu... I danas smo stvorili mnogo šansi, nije smelo da se desi da strepimo do kraja, ali smo izdržali i na karakter okrenuli meč. Pouke ćemo izvlačiti iz meča u meč - rekao je trener Partizana posle utakmice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online