Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.03.2019.
15:40
Vestionline A

Ispovest Stefana Šćepovića koja je šokirala javnost!

Videoton je do ove zime važio za srpsku koloniju, ali očigledno da u Fehervaru nisu baš cvetale ruže kad su ljudski odnosi u pitanju.

twitter.com/marca
Stefan Šćepović, bivši reprezentativac Srbije

Stefan Šćepović napustio Videoton i otišao u Poljsku, dok je u Mađarskoj ostao njegov rođeni brat Marko.

Bivši fudbaler Partizana i novi napadač Jagelonije Stefan Šćepović šokirao je javnost priznavši da je bio maltretiran fizički i psihički tokom boravka u mađarskom Videotonu.

Šćepović nije želeo da imenuje "siledžiju", ali iz opisa u intervjuu jednom poljskom sportskom magazinu može se lako naslutiti o kome je reč - Danku Lazoviću!

- Ljut sam kad se setim šta sam prošao u Mađarskoj. Nisam imao problem tamo ni sa kim, ali je jedan igrač imao problem sa mnom. To je bio Srbin koji danas više ne igra fudbal - rekao je Šćepović i time prstom pokazao ka bivšem reprezentativcu i napadaču Partizana.

Traumatično iskustvo sa Lazovićem Šćepović je ovako prepričao:

- Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga. Vikao je: "Udariću te, napraviću ti pakao u svlačionici, majku ti je*em!" Isprva sam pokušavao da ga smirim, govorio sam da tako ne treba pričati sa mnom, ali on je nastavio vičući: "Prebiću te, nećeš se izvući!" U jednom trenutku sam mu i ja uzvratio: "Ajde, udari me, molim te", i naravno ništa se nije dogodilo, ali je on nastavio da me proziva.

Za sve to vreme stručni štab sa Markom Nikolićem držao se po strani.

- Tri srpska trenera bila su njegovoj strani, dopustili su mu da tako postupa sa svojim sunarodnikom. Ranije je drugi igrač doživeo slične stvari od ovog idiota. Kad mu je ovaj uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, ipak je on bio izbačen iz tima. Znao sam da će ista stvar biti i sa mnom. Pozvao me je sportski direktor i objasnio mi da nema ništa protiv mene, da je čak i zadovoljan kako radim, ali da je takva bila odluka trenera i da je on šef ekipe - zaključio je Stefan Šćepović.

Bivši napadač OFK Beograda i Partizana je za Videoton odigrao 16 utakmica i dao je sedam golova. Sada je član poljske Jagelonije za koju je od januara odigrao četiri meča.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online