Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.02.2018.
07:11
P. Živković - Vesti A

"Vesti" na Kipru: Tošić morao da odbije Paunovića!

Pričalo se o Tavambi, postojala je mogućnost da Humsku napusti i golman Vladimir Stojković, a najbliži odlasku bio je Zoran Tošić! Reprezentativac Srbije imao je poziv Veljka Paunovića, koji je u Tošiću video jaku kariku za budući pohod na šampionsku titulu u MLS ligi.

M. Todorović
Neka čeka MLS liga: Zoran Tošić

Posle angažovanja Aleksandra Kataija i produžetka saradnje sa Bastijanom Švajnštajgerom, fudbaler Partizana trebalo je da zaokruži spisak Partizanovih želja. A zašto nije došlo do realizacije posla, otkrio je u Limasolu upravo Tošić.

- Pričao sam sa Veljkom, jer se znamo iz igračkih dana, s kraja njegove, a početka moje karijere u Partizanu - rekao je Tošić. - Isto važi i za njegovog prvog saradnika Marka Mitrovića, s kojim sam delio svlačionicu Banata. Predložili su mi želju da sarađujemo, međutim, nije bilo prostora da se ideja realizuje.

Saznajemo da je novac koji je bio u igri nadmašio Tošićeva aktuelna primanja u Humskoj, međutim, nije bilo moguće zatvoriti finansijsku konstrukciju usled ograničenja kakva važe na tlu Severne Amerike.

Stigli Vazura i Vučelić

Ekspedicija Partizana u Limasolu od ponedeljka je kompletirana vodećim tandemom kluba.
Na pripremama na Kipru pridružili su im se predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura, koji će na licu mesta ispratiti finiš rada Miroslava Đukića i ekipe, koja se sprema za prolećne izazove u Evropi, Superligi i Kupu Srbije. Oni će uživo gledati dve poslednje pripremne utakmice pred povratak u Beograd.

M. Todorović
Dobrodošlica: Miroslav Đukić i Milorad Vučelić

- U Sjedinjenim Američkim Državama postoji pravilo da klubovi MLS lige imaju određen broj igrača koje mogu da priušte iznad proseka plata. A to mesto je bilo popunjeno, pa je svaka dalja priča o mojoj selidbi u Čikago bila izlišna, iako Paunovićeve trenerske i ljudske kvalitete izuzetno cenim - poručio je fudbaler Partizana, koji ima važeći ugovor do juna 2020, što znači da ako neko i želi da ga vodi crno-beli će moći da računaju na pristojno obeštećenje.
Zoran Tošić (30) je karijeru počeo 2004. godine u ekipi Mladost iz Lukićeva, a onda je igrao za Budućnost (Banatski Dvor), Proleter (Zrenjanin), Partizan, Mančester Junajted, Klen (pozajmica), CSKA iz Moskve i opet Partizan. Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 76 utakmica i postigao 11 golova.

Katai u Čikagu do kraja sezone

Srpski fudbaler Aleksandar Katai provešće ostatak sezone u Čikagu kao pozajmljen igrač Alavesa, potvrdio je španski klub.
Katai je ove sezone odigrao samo 64 minuta u svim takmičenjima, a sada će do juna imati priliku da sarađuje sa Veljkom Paunovićem, bivšim selektorom zlatne generacije omladinaca Srbije sa Novog Zelanda.
U Alaves je stigao pre 18 meseci iz Crvene zvezde sa kojom je u sezoni 2015/2016 osvojio titulu prvaka Srbije i bio najbolji strelac lige, ali je za godinu i po dana u Španiji odigrao samo 30 utakmica i postigao tri gola.
Povremenom srpskom reprezentativcu ugovor sa Alavesom ističe na leto naredne godine, a tokom karijere igrao je još za Vojvodinu, Olimpijakos, OFI sa Krita i Platanjas.
Za reprezentaciju Srbije odigrao je šest utakmica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online