Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.03.2017.
17:11 >> 19:49h
Vestionline A

Crno-beli demolirali "zmajeve", Đurđević opet brijirao

Partizan rutinski do nove pobede u Super ligi Srbije. Crno-beli su razbili Voždovac u Humskoj - 4:0 (2:0) i nastavili poteru za liderom Crvenom zvezdom.

partizan.rs
Leonardo opet zatresao mrežu rivala za laka tri boda crno-belih

Utakmica se se pamtiti po prelepom golu Uroša Đurđevića u devetom minutu, kada je makazicama sa 10-ak metara postigao retko lep gol na našim siromašnim fudbalskim terenima. Taj gol kao da je i odredio dalji tok meča. "Zmajevi" su bili bezopasni, igrali su tako da prime što manje golova, a četa Marka Nikolića bila je veoma raspoložena. Leonardo je krajem prvog poluvremena postigao i drugi gol posle smušene intervencije gostujućih fudbalera.

Rezultati 27. kola: Bačka - Radnički 1:2, Rad - Napredak 0:1, Partizan - Voždovac 4:0, Spartak - Borac 1:0, Javor - Metalac 1:0. U petak: Novi Pazar - Radnik 1:0. U nedelju: Čukarički - Crvena zvezda (15.00), Vojvodina - Mladost (17.00).

U nastavku, ista priča, Voždovac se brani, Partizan napada. Nikola Milenković, od leta igrač Fiorentine, iz gužve se u 54. minutu najbolje snašao i matirao goste, da bi seriju golova završio Uroš Đurđević, koji je postigao 10. gol na poslednjih devet mečeva šampionata.

Ovaj put, postigao je gol sa "bele tačke", a pre toga je zbog dva žuta kartona isključen štoper "zmajeva" Mihajlov. 

Mogla jedo kraja meča još koja lopta da završi u mreži golmana Popovića, ali i ovako malobrojna publika u Humskoj mogla je da uživa u razigranoj, opuštenoj igri "parnog valjka", koji nastavlja da preti komšijama sa Marakane, dok će gosti naredna tri kola grčevito da se bore za mesto u plej-ofu.

- Dobra utakmica za nas, serija i dalje traje, jedna neverovatna serija, ali ponavljam, ta serija nam ništa ne znači. Ono što je važno je da i dalje imamo glad za pobedama i da to traje. Ta glad ne sme da nas napusti sve do poslednjeg kola. Još jednom se pokazalo koliko dobar i kvalitetan teren znači za tim koji je opredeljen ka igri. Šteta je što iz kola u kolo igramo dva različita sporta kada igramo ovde i kada se selimo po jako lošim terenima po Srbiji. Moglo je biti još gol više - rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+3. minut - Utakmica je završena.

62. minut - GOOOL, Uroš Đurđević je siguran sa bele tačke.

61. minut - Penal za Partizan i isključenje štopera gostiju Mihajlova.

54. minut - GOOOL, Nikola Milenković postiže treći gol za Partizan. Trijumf je obezbeđen. Posle gužve, štoper crno-belih je bio najsnalažljiviji i overio trijumf domaćina.

45+2. minut - Prvo poluvreme je gotovo.

44. minut - GOOL, Leonardo je povećao prednost Partizana. Crno-beli hitaju ka novoj pobedi. Greška odbrane gostiju, a  Brazilac je posle odbitka lgano poslao loptu u mrežu.

24. minut - Partizan i dalje napada, ali nema promene, crno-beli vode.

10. minut - GOOOL, vodi Partizan majstorskim golom Uroša Đurđevića. Makazicama sa 10-ak metara, sjajni napadač i novopečeni reprezentativac Srbije matirao je "zmajeve".

1. minut - Utakmica je počela.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo, Tavamba, Đurđević. 

VOŽDOVAC: Popović, Filipović, Mihajlov, Sinđić, Putinčanin, Petrović, Nikolić, Marinković, Zec, Ćirković, Dražić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online