Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.12.2016.
17:52 >> 20:07h
Vestionline A

Stranci overili Zvezdinu jesenju titulu

Crveno-beli su i protiv Radničkog igrali kao i tokom čitave jeseni - traljavo, ali su uspeli da osvoje tri boda. Crvena zvezda je pred oko 15.000 gledalaca pobedila Nišlije - 2:1 (2:1) i osvojila jesenju titulu.

crvenazvezdafk.com
Džon Ruiz, vezista Zvezde postigao je prvi gol za Zvezdu protiv Nišlija

Novi trijumf crveno-belima doneli su stranci, Džon Ruiz i Mičel Donald. Već u trećem minutu Kostarikanac je sjajnim šutem sa 20 metara doneo prednost domaćinu. Činilo se tada da crveno-beli neće imati mnogo problema da ostvare novu pobedu, ali gosti se bude.

Pavkov je izjednačio posle smušene intervencije odbrane, ali je u 23. minutu slavljenik Donald, koji je proslavio 28. rođendan, postigao, ispostavilo se, odlučujući pogodak. U nastavku se očekivalo novi golovi, ali mreže su mirovale. Nišlije su opasno pretile iz kontre, dok su crveno-beli imali nekoliko prilika da reše pitanje pobednika mnogo ranije, ali nisu uspeli.

Posle više od mesec i po u timu domaćina igrao je Gelor Kanga, koji je asistirao kod pobedonosnog gola Zvezde, ali osim te akcije nije se proslavilo zvučno letnje pojačanje čete Miodraga Božovića.

U poslednjem meču 20. kola u nedelju (16.30) na Banovom brdu sastaju se Čukarički i Partizan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+5. minut - Kraj utakmice, pobeda Zvezde - 2:1.
90+2. minut - Pavkov je mogao do izjedbnačenje u poslednjim trenucima susreta, ali je Manojlović spasio Zvezdu.
81. minut - Mladi Račić je u igri u ekipi Zvezde, odmah je probao šut, ali je bi neprecizan.
73. minut - Fibel je imao veliku šansu, dobro je šutirao posle kornera, ali je Bajić još jednom dobro intervenisao.
70. minut - Uspavanka na "Marakani", gosti teško dolaze na protivničku polovinu, dok domaćin kao da je već počeo da čuva prednost.
57. minut - Pavkov je imao šansu za drugi gol i drugo izjednačenje gostiju, ali je Le Talek ispred njega pokupio loptu.
51. minut - Domaćin želi da reši pitanje pobednika na startu drugog poluvremena, napadi čete Miodraga Božovića, ali nema promene rezultata.

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena, vodi Zvezda 2:1 golovima Ruiza i Donalda. Za goste je gol postigao Pavkov.

23. minut - GOOOOL, Mičel Donald je doveo Zvezdu u novo vođstvo. Kanga je šutirao, ali loše, ali na sreću domaćina, lopta je stigla do Holanđanina, koji je pod prečku zakucao loptu u mrežu Nišlija.

16. minut - Nova bomba Ruiza, ali je Bajić uspeo da odbije loptu u korner.

11. minut - GOOOL, Lep gol Nišlija. Milan Pavkov je izjednačio posle centaršuta Saše Stojanovića - 1:1. Odličan udarac glavom, Manojlović je nemoćan.

10. minut - Za razliku od pustih tribina na prethodnih mečevima, sada je situacija malo bolja, oko 15.000 gledalaca, ulaz je slobodan.

3. minut  - GOOOL, Džon Ruiz je doveo Zvezdu u vođstvo udarcem sa 20 metara.

1. minut - Utakmica je počela.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković,  Donald, Poletanović, Ruiz, Kanga, Plavšić, Sikimić. 

RADNIČKI NIŠ: Bajić, Petrović, Bulatović, Stanković, Radivojević, Arsić, Stanojević, A. Jovanović, Stojanović, Mrkić, Pavkov.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online