Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.11.2016.
10:25
M. Topalović - Vesti A

Glavobolja za Muslina

Mečevi 4. kola Lige šampiona nisu doneli ništa dobro srpskom fudbalu

Instagram
Start Ribljanke na Fejsu

Povređeni su Muslinovi aditu za Kardif, Duško Tošić (Bešiktaš) na utakmici protiv Napolija i Ljubomir Fejsa čija je Benfika savladala kijevski Dinamo. Na prvi pogled u delikatnijoj situaciji je Fejsa na koga Sergej Ribljanka (uklizao đonom) baš nije imao milosti pola sata pre kraja meča.
Fejsa je doživeo nezgodnu povredu skočnog zgloba. On je odmah zamenjen, a trener Benfike Rui Vitorija je samo mogao da kaže da je neizvestan za sledeći vikend kada se igra derbi u Portu. Pitanje je koliko će Fejsa da odsustvuje i da li će biti spreman za gostovanje Srbije selekciji Velsa.
Na utakmici u Istanbulu Tošić je već u 24. minutu bio prinuđen da napusti teren zbog povrede kolena. Zamenio ga je napadač Čenk Tošun. Videćemo da li će moći da se odazove pozivu selektora Slavoljuba Muslina za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koju "orlovi" igraju u Velsu 12. novembra.
Turci su bili na pragu druge pobede nad Napolitancima. Domaćin je poveo golom Rikarda Kvarežme iz penala u 78. minutu. Skrivio ga je naš reprezentativac Nikola Maksimović kada ga je lopta pogodila u ruku na centaršut Abubakara. Reina je uspeo da proceni stranu, ali je udarac bio toliko jak da nije uspeo da odbrani. Izjednačenje usledilo samo dva minuta kasnije. Kapiten Napolitanaca, Marek Hamšik odmerenim udarcem sa ivice kaznenog prostora postavio je konačan rezultat.
Pep Gvardiola se osvetio Barseloni za težak poraz na Naou Kampu. Gol Mesija neutralisali su Gundogan (dva) i De Brujne iz slobodnog udarca.  "Građani" su tako napravili ogroman korak ka osmini finala Lige šampiona, jer Borusija Menhengladbah nije uspela da pobedi Seltik 1:1. U postavi Sitija od prvog do poslednjeg minuta bio je Aleksandar Kolarov. U 60. minutu zaradio je žuti karton.

Stadion "Etihad" u Mančesteru hitno je evakuisan nepuna tri sata pred početak meča Lige šampiona između Mančester sitija i Barselone. Igrači, članovi stručnih štabova, navijači, redari i svi zaposleni koji su se zatekli na "Etihadu" napustili su stadion.
Do toga je došlo kada se uključio protivpožarni alarm. Kada je ustanovljeno da je uzbuna bila lažna, svima je dozvoljeno da se vrate na svoaj mesta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online