Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.08.2016.
13:41
Tanjug A

Nikolić: Da vratim titulu u Humsku

Povratnik na klupu Partizana Marko Nikolić je rekao danas da želi da završi započet posao od prošle godine i vrati šampionsku titulu u Humsku.

M.Todorović
 

Nikolić je danas prestavljan kao novi-stari trener crno-belih, pošto je nasledio Ivana Tomića i vratio se među crno-bele posle 17 meseci.

- Nije prošlo mnogo vremena otkad sam bio ovde. Partizan me je ponovo zvao i nije bilo dileme. Partizan je veći od momenta. Vremena nema, pritisak je veliki, ali to je sastavni deo ovog kluba. Velika čast mi je i zadovoljsto što sam ponovo trener Partizana - rekao je Nikolić na promociji na stadionu u Humskoj.

Iliev: Vratio se kući

Sportski direktor Ivica Iliev je poželeo puno sreće i mnogo uspeha Marku Nikoliću po povratku u Partizan.

- Marko se vratio se kući. Ubedio sam ljude iz uprave da je najbolje rešenje. Prošli put, iz neobjašnjivih razloga, nije završio posao, ali verujem da će sada biti treća sreća - rekao je Iliev. 

On će debitovati predstojećeg vikenda u utakmici protiv Vojvodine, njegovog bivšeg kluba.

- Nema izgovora, Partizan mora da pobeđuje. Vremena nema, ali u svakom trenutku ovaj klub mora da beleži pobede. Vojvodina ima odličan tim, uvek nezgodan za nas, ali u toj utakmici imamo jasan cilj - rekao je trener crno-belih i potpisao dvogodišnji ugovor.

Na pitanje da li mu problem to što nije on selektirao ekipu, Nikolić je odgovorio:

- Pitanje je logično. Partizan ima dobar tim, imamo visoke ambicije, ali zgusnut raspored utakmica. Verujem u ove momke, moramo da ga skratimo i oformimo takmičarski tim. Videćemo da li će imati prostora za dopunsku selekciju.

Nikolić je prošlog marta smenjen u Partizanu posle dva remija, iako je bio prvi na tabeli Super lige.

- Postoji priča i energija da nisam završio posao. Sada imam priliku da je dovedem do kraja i dobijem satisfakciju. Ima dosta iznenađenja na početku sezone, ali na kraju uvek ispliva kvalitet. Verujem da ćemo se radovati - rekao je Nikolić i dodao da mu je bilo lako da odbije ponudu Slovana iz Bratislave zbog Partizana.

Prema njegovim rečima, dva trijumfa u večitim derbijima su mu najdraži u karijeri.

- To su najlepše pobede, iako sam odigrao mnogo utakmica. Svako ko je bio u ovom klubu, kao i sa druge strane Topčiderskog brda, zna koliko je to značajno. Rival ima veoma dobrog trenera, veoma ga cenim i respektujem, ali još uvek ima vremena do tog duela - zaključio je Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online