Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.08.2016.
13:53
Tanjug, Vestionline A

Božović: Za ovo smo se borili, nećemo braniti 2:2

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se uoči revanš meč sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona stvorila atmosfera kao da sprema smak sveta i poručio da ishod nije presudan za opstanak kluba.

N. Đurović
Napad je najbolja odbrana: Miodrag Božović

- Godinu dana smo se borili da odigramo ovakvu utakmicu i veliko je zadovoljsto što su igrači doveli klub pred plasman u Ligu Evrope, možda kasnije i nešto više. Neće biti lako, protivnik je kvalitetan, ali nadam se da ćemo imati više snage. Ne bih ovaj duel proglasio utakmicom decenije i stoleća, iako može mnogo da donese, klub neće prestati da postoji ako ne završimo uspešno posao - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. 

On je dodao da ne veruje da će biti iznenađenja oko sastava dva tima, kao i da će na kraju meča "neprijatan osećaj imati kolega iz Ludogoreca Georgi Dermedžijev". 

- Nemam strah, samo pozitivnu tremu i kao što kažu "Izgorelo niko ne zapali". Prošao sam toliko utakmica i mogu samo da kažem da sam veoma srećan. Moram to da prenesem na igrače, da im skinem pritisak. Jedva sam došao do stadiona od gužve i video sam da je atmosfera takva kao da će da bude smak sveta. 

Prema njegovim rečima crveno-beli neće čuvati dobar rezultat iz Razgrada (2:2) i najavio pohod na trijumf. 

- Do pobede se može doći na razne načine i to nije bitno. Važno je da ostvarimo pozitivan rezultat. 

Božović se osvrnuo i na priče o tome kako Zvezda ima previše stranaca u ekipi. 

- Čim napraviš uspeh u Srbiji odmah se priča o nekim drugim stvarima. Meni je žao što nema Zvezdine dece koliko bi trebalo. Ako posmatrate velike klubove Real i Barselonu, svi igraju sa mnogo stranaca. Donald je promenio celu našu igru, povezao redove i napravio "orkeskar". Veliku pomoć imao je u Ibanjezu, Ugu i potrebni su nam kvalitetni stranci. 

Božović je konstatovao da mu predstojeći duel sa bugarskim šampionom nije najvažniji u karijeri, već da su to bila finala Kupa Rusije i prošlogodišnja borba za titulu. Iz Zvezde su saopštili da su karte za sever i istok rasprodate, oko 1.000 ih je preostalo za zapad, za jug ima nekoliko hiljada, kao i da se očekuje pun stadion. 

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se sutra od 20.30 sati na stadionu Rajko Mitić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online