Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 02.06.2010.
00:17
Vestionline A

Antić: Dižemo formu protiv Poljaka

Fudbalska reprezentacija Srbije u sredu od 20,30 čeasova igra drugi pripremni meč uoči Svetskog prvenstva, a rival u austrijskom gradu Kufštajnu biće joj selekcija Poljske.

Posle poraza od učesnika predstojećeg Mundijala selekcije Novog Zelanda (0:1), "orlovi" u drugom meču igraju sa timom koji neće nastupati u Južnoj Africi, ali koji je vredan respekta, jer poseduje drugačiji kvalitet od ekipe iz Okeanije.

Selektor Srbije Radomir Antić obećao je naciji da će na večerašnjoj utakmici protiv Poljske, "orlovi" pokazati da drugačiju igru od one protiv Novog Zelanda. Prvi čovek reprezentacije kaže da je miran i spokojan, jer je njegova ekipa mnogo napredovala otkako je pre desetak dana počela pripreme.

"Mislim da smo mnogo napredovali od utakmice sa Novim Zelandom, kako fizički tako i psihički, a tu nadogradnju prvo da vidimo večeras, pa u subotu protiv Kameruna, i na kraju 13. juna u Pretoriji. Rekao sam već da mi Mundijal počinjemo finalnom utakmicom i radimo na tome da baš tog dana budemo u punoj formi",  rekao je Antić i dodao:

"Očekuje nas rival potpuno drugačijeg profila od Novog Zelanda. Važnost meča i rezultata ne umanjujemo, ali glavno je da nastavimo da sprovodimo plan priprema. Plan nam je da opterećenje u prijateljskim mečevima ravnomerno rasporedimo među igračima".

U srpskoj selekciji nema problema sa povredama, ali selektor ističe da se forma tempira i da ekipa tek treba da bude spremna.

"Za meč protiv Poljske možemo da računamo na sve igrače. Sigurno ćemo biti spremniji, ali i dalje imamo na umu da forma treba još da se podigne do 5. juna i generalne probe u Beogradu, u duelu sa Kamerunom. Koristim ovu priliku da još jednom izrazim zadovoljstvo zbog svega urađenog ovde u Austriji. Pronašli smo mir, na idealnoj nadmorskoj visini, jer smo radili na aerobnim sposobnostima igrača. Iako je do početka Mundijala ostalo manje od dve sedmice, budite uvereni da je vaš selektor miran. Uradili smo i uradićemo sve što je do nas da budemo maksimalno spremni", rekao je Antić.

Selektor je u utorak morao da odredi konačan spisak od 23 putnika u Južnu Afriku, a višak je bio golman Vojvodine Željko Brkić.

"Nije mi bilo lako. Brkić ostaje deo naše grupe i na njega računamo u budućnosti. Voleo bih da što pre prevaziđe ovaj šok i da odluku doživi kao stimulans u daljoj karijeri. Predložio sam mu da ostane sa nama do polaska u Južnu Afriku", istakao je Antić.

Sreda 02.06.2010. 14:49
Šta se palite zbog Milovih gluposti,njega su našli ispod Cera,podivljalog i poslali u Nemačku na arbeit,nije bio za školu,vele:).Sad krcka penziju zaradjenu od ribanja švapskih govana i ovde jede ista.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online