Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.12.2015.
13:14
Vestionline, blic.rs A

"Ako se situacija ne popravi, Grof odlazi iz Zvezde"

Crvena zvezda gazi u Super ligi Srbije, ali loša finansijska situacija u klubu i nezadovoljstvo igrača tinja, pa će na Marakani da bude hladna zima. I trener Miodrag Božović nekoliko puta je apelovao da se što pre reše dugovanja prema igračima, u suprotnom tim koji je na pragu titule će da se rasturi.

crvenazvezdafk.com
Uneo pozitivnu energiju u Zvezdu: Luis Ibanjez

U razgovoru za dnevni list Blic, jedan od najboljih fudbalera crveno-belih ove zime Luis Ibanjez je rekao da bi popularni Grof mogao da napusti klub.

- On ima sve, zna do kad se može šaliti, a kad da se naljuti. Svi ga poštujemo i slušamo od najmlađeg do najstarijeg, svakome može da bude tata i prijatelj. Možda jeste sada sve lakše kada ide dobro, ali i kad je bilo loše, kad sam ja tek došao, bio je pozitivan. Izgubili smo od Kairata, ispali kada sam se priključio ekipi, a od njega sam samo pozitivnu energiju osetio prema igračima. Od njega svakog dana očekuješ nešto novo, od zaje*ancije prema Vuletu i igračima pre treninga. Svaki put ima nešto da ispriča, što se tiče zaje*ancije tu je uvek prvi, ali i kad treba da sasluša igrača, spreman je da pomogne i razume. I sam je bio igrač. Napraviće veliku stvar sa Zvezdom, samo da ostane. Ako ostane ovako... On mi je već rekao, ako ne bude sve u redu, da će da ode. Ali verujem da će sve biti u redu, u klubu krvavo rade i mislim da će se naći rešenje. Jedini spas je Marko Grujić. Mislim da je najbolje da se on sam proda i da ode na leto - rekao je Lučo i dodao:

- To sam mu i sam rekao, ponude koje ima su ozbiljne, sa ozbiljnim sumama i to je spas za nas. To je sad njegova odluka, želim mu sve najbolje. Da sam predsednik nekog velikog kluba, platio bih odmah i ostavio ga da igra u Zvezdi do kraja leta i da se razvija ovde. A čuo sam da ima klubova koji bi tako uradili. Sad biraš klub, bolje da igraš kvalifikacije i onda da odeš, nego da sada odeš, ne igraš, pa onda na pozajmicu. Videli smo šta je bilo kada Darko Lazović nije otišao u Salcburg za četiri miliona. Iz Zvezde je otišao za džabe, da je tada otišao, klub bi profitirao, a on bi možda sada bio u još boljem klubu. I ja sam ranije imao mnogo ponuda, a Zdravko Mamić me nije pustio, mogao sam da igram možda i Španiji. Ali sada kažem, hvala Bogu što sam došao u Zvezdu, podižem svoj nivo i karijeru. Da sam ostao u Đeru, ko zna gde bih bio sad - rekao je Ibanjez za "Blic".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online