Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 21.11.2015.
14:50 >> 17:19h
Vestionline A

Partizan POBEDIO!

Ćorava koka je ubola zrno, ali teško da je sita. Serija katastrofalnih rezultata Partizana je prekinuta. Koplja je u Humskoj položio dužnik iz prvog dela sezone Novi Pazar.

FK Partizan
Strelac prvog gola: Valeri Božinov

Zasluženo - 3:0 (1:0)!

Ne blistavom, ali dovoljno dobrom igrom, izabranici Ljubinka Drulovića stigli su do ubedljivog trijumfa, prvog posle tri uzastopna neuspeha (Jagodina 2:2, Bilbao 5:1, Metalac 1:0).

Epitet "meč vinera" pripada Nikoli Ninkoviću, koji se sa dva pogotka odužio šefu struke za ukazano poverenje i mesto u startnih 11. Popularni "Džigi" nastavio je tamo gde je stao Valeri Božinov u 32. minutu.

Verovali ili ne, u Humskoj je u subotu popodne bilo manje od 1.000 ljudi!

Dug centaršut kapitena Saše Ilića završio je na pravom mestu, u nogama Božinova koji sa nekoliko metara u bliži ugao pogađa mrežu Zečevića. "Bunker" gostiju je probijen, lakše se disalo na Topčiderskom brdu...

U 50. minutu postalo je jasno da će branilac titule (najverovatnije) konačno stići do sva tri boda u nacionalnom šampionatu. Ninković se poigrao sa čuvarom, "lažnjakom" ga potpuno izbacio, a onda maestralnim udarcem smestio u mrežu Pazaraca.

Isti igrač postavio je konačan rezutat, posle nesebičnog i odličnog pasa Ilića. 

Crno-beli su i dalje miljama daleko iza "večitog" rivala Crvene zvezde, koja će u nedelju od 17 časova odmeriti snage sa niškim Radničkim...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE GOLOVE:

90+3. minut - Kraj utakmice.

90+3. minut - GOOOOOL!!! Nikola Ninković je materijalizovao dobru asistenciju Saše Ilića.

85. minut - Imao je priliku Šaponjić da prvi kontakt sa loptom pretvori u gol, ai se obrukao. Pas mu je uputio nesebični Saša Ilić koji je takođe bio u izglednoj prilici da zatrese mrežu. 
84. minut - Izmena Božinov - Šaponjić je bila spremna. U istom trenutku Andrija Živković je ostao na travi, pa je Bugarin sačekao da mladi vezista crno-belih "podigne palac" kao znak da nije ništa ozbiljno. 

75. minut - Sjajna prilike za Novi Pazar. Vusljanin je šutirao, ali se isprečio Subić. 

70. minut - Najbolja šansa za Novi Pazar u dosadašnjem toku utakmice... Kljajić je odbranio udarac sa pet metara. 
62. minut - Andrija Živković je ušao u igru, na klupu će Abubakar. Dobra vest za navijače Partizana, s obzirom da se vratio iz povrede, a da u četvrtak sledi izuzetno bitan meč protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope.
55. minut - Opasan udarac Ruševića ka golu Kljajića  sa 25 metara završava blizu stative.
50. minut - GOOOOOL!!! Bravura Nikole Ninkovića. Maestralno je izbacio čuvara "lažnjakom", potom plasirao loptu iza leđa Zečevića. OVDE pogledajte pogodak.
46. minut - Drugi deo igre je počeo...
45+1. minut - Poluvreme!

42. minut - Ninković je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, Zečević odbio loptu do Stefana Babovića, koji nije uspeo da stigne na vreme da je pošalje u mrežu.

34. minut - GOOOOOL!!! Strelac Valeri Božinov... Saša Ilić je uputio dug centaršut, a Bugarin se odlično snašao i proturio loptu pored Zečevića.

30. minut - Iz discipinovane igre Novi Pazar je uspeva da stigne do ivice šesnaesterca domaćih. 

20. minut - Dobru priliku za Partizan propušta Subić, psle asistencije Saše Ilića. Sa levog krila je pogodio spoljni deo mreže. 

18. minut - "Bunker" Pazaraca zasad funkcioniše kako treba. 

10. minut - Subić je odlično prošao po levom boku, ubacio na drugu stativu gde je Abubakar pkušao atraktivno, ali je šutirao preko gola.

7. minut - opta je uglavnom u nogama Partizanovih fudbalera. Božinov je dobio nešto jaču loptu u kaznenom prostoru, simulirao penal, a Mažić samo odmahnuo rukom.
3. minut - Počelo je žustro. Pazarci su izveli dva korenera, crno-beli su imali opasnu kontru preko Ninkovića. Međutim, ofanzivni vezista se spetljao.
1. minut - Utakmica je počela. Publika se u Humskoj može izbrojati "na prste"... Tužno, Partizan je i dalje aktuelni šampion Srbije.

Partizan: Kljajić - Subić, Ćirković, Bandalovski, Vulićević - Jevtović, Ilić - Ninković, Babović, Oumaru - Božinov.

Novi Pazar: Zečević - Todorović, Kostić, Trtovac, Stevanović - Radivojević, Vuković, Šarac , Vusljanin - Pavlović, Osmanagić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online